Stoiximan Super League

Εικόνα διάλυσης…

Χρήματα δεν έχει. Βαθμούς επίσης, αφού οι εμφανίσεις και η συγκομιδή της στο πρωτάθλημα διαψεύδουν και τον πλέον απαισιόδοξο φίλο της. Από χθες βράδυ η ΑΕΚ δεν έχει ούτε προπονητή, ούτε και πρόεδρο μετά την απόλυση Βλάχου και τη συνεπακόλουθη παραίτηση Μαύρου. Το παρασκήνιο της απόφασης, η στάση του Βιντιάδη, τα σενάρια για τη διάδοχη κατάσταση και ο «τελικός» με Κέρκυρα.

Χρήματα δεν έχει, τουλάχιστον όχι πριν «μπουν» Βιντιάδης και Χάρις.

Βαθμούς επίσης, αφού οι εμφανίσεις και η συγκομιδή της στο πρωτάθλημα διαψεύδουν και τον πλέον απαισιόδοξο φίλο της.

Από χθες βράδυ η ΑΕΚ δεν έχει ούτε προπονητή, ούτε και πρόεδρο μετά την απόλυση του Βαγγέλη Βλάχου και τη συνεπακόλουθη παραίτηση του Θωμά Μαύρου, ο οποίος θεώρησε πως τον «άδειασε» το ΔΣ αποφασίζοντας εν αγνοία του για το διαζύγιο με το τεχνικό τιμ.

Εικόνα πλήρους διάλυσης δηλαδή…

Ο Μαύρος δεν ήθελε

Η ΑΕΚ παρουσίασε ξανά αποκαρδιωτική εικόνα και πλέον πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της στο πρωτάθλημα με έναν βαθμό σε πέντε αγωνιστικές. Ο Θωμάς Μαύρος, αν και… σκασμένος, έφυγε από το γήπεδο δίχως πρόθεση αντικατάστασης του Βαγγέλη Βλάχου, αλλά υπολόγιζε χωρίς τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, που ακόμη και στη διάρκεια του ματς πίεζαν για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος τον ενημέρωσε για την επιθυμία των υπολοίπων μελών και παρά τις αντιρρήσεις του προέδρου, που ήθελε να μην παρθεί καμία απόφαση εν θερμώ, εκείνος ήταν που μειοψήφησε και ήρθε η απόλυση του Βαγγέλη Βλάχου, των συνεργατών του, αλλά και του Χρήστου Κωστή από τη θέση του γενικού αρχηγού.

«Έδειξαν ότι δεν με υπολογίζουν. Αποφάσισαν και διέταξαν», έλεγε ο Θωμάς Μαύρος, που ισχυριζόταν ότι πρόθεση των υπολοίπων μελών του ΔΣ ήταν να «φάνε» τον ίδιο από την προεδρία. Πάντως οι καλά γνωρίζοντες τα πράγματα στην ΑΕΚ θεωρούσαν ούτως ή άλλως θέμα χρόνου την απομάκρυνση του θρύλου της ομάδας από την κεφαλή του συλλόγου, καθώς δεν ήταν στο οργανόγραμμα των υποψηφίων επενδυτών.

Ενήμερος ο Βιντιάδης

Ο Ανδρέας Δημητρέλος διέψευσε μέσω της SportDay πως ζήτησε τη γνώμη του Δημήτρη Βιντιάδη προτού προχωρήσει στο διαζύγιο με τον Βαγγέλη Βλάχο. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ενημέρωσε τον υποψήφιο επενδυτή για την απόφαση της διοίκησης και ο τελευταίος δεν φάνηκε… αντίθετος με αυτή την απόφαση.

Αναστασιάδης ή άλλος;

Η αναζήτηση προπονητή αρχίζει πλέον για την ΑΕΚ. Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι η πρώτη επιλογή για να αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Βλάχο, καθώς στη διοίκηση υπάρχει εκτίμηση για τις προπονητικές του ικανότητες, τη δουλειά του με τους νέους παίκτες, αλλά και τη δυνατότητά του να διαχειρίζεται τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, με τελευταία απόδειξη την πορεία του περσινού ΠΑΣ Γιάννινα. Στα υπόψη υπάρχει ως εναλλακτική ο Μάκης Χάβος, ενώ κυκλοφόρησε κι ένα σενάριο για δίδυμο Δέλλα (που έχει δίπλωμα προπονητή) με Λυμπερόπουλο, που όμως είναι αμφίβολο αν θα δεχτεί να αρχίσει την προπονητική του καριέρα σε τόσο αντίξοες συνθήκες. Το βέβαιο είναι πως ο Βασίλης Δημητριάδης επανακάμπτει ως γενικός αρχηγός.

Κάτι παραπάνω από τελικός

Πριν τη διακοπή πρωταθλήματος, που θα δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να δουλέψει με το νέο προπονητή και να βρει λύσεις στα αγωνιστικά προβλήματα, υπάρχει το ερχόμενο Σάββατο ο «τελικός» απέναντι στην Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ. Ένα ματς που είναι απαραίτητο για την «Ένωση» να κάνει την πρώτη της νίκη, καθώς στην επόμενη τετράδα αγώνων αντιμετωπίζει ΠΑΟΚ (εκτός), Παναθηναϊκό (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός) με μοναδική «σφήνα» το παιχνίδι με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Εκτός πλάνων είναι ο Φούντας που αποβλήθηκε χθες, αλλά εκτιμάται πως επιστρέφουν οι Λαγός, Κατσικοκέρης και Βλάχος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x