Stoiximan Super League

Ήρθε με προοπτική ο Λίνεν

Γεμάτος αυτοπεποίθηση και με όρεξη για δουλειά έφτασε στην Αθήνα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Έβαλντ Λίνεν. «Εγώ δεν κοιτάζω τις πιθανότητες, αλλά κοιτάζω τις προοπτικές που υπάρχουν», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος». Αναφορικά με τα διοικητικά, στην ΠΑΕ περιμένουν τα… καλά νέα από το Λονδίνο, καθώς ο χρόνος κυλά και τα περιθώρια στενεύουν.

Γεμάτος αυτοπεποίθηση και με όρεξη για δουλειά έφτασε στην Αθήνα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Έβαλντ Λίνεν.

«Εγώ δεν κοιτάζω τις πιθανότητες, αλλά κοιτάζω τις προοπτικές που υπάρχουν», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος».

Αναφορικά με τα διοικητικά, στην ΠΑΕ περιμένουν τα… καλά νέα από το Λονδίνο, καθώς ο χρόνος κυλά και τα περιθώρια στενεύουν.

Λίγο μετά τη 01:20 ξημερώματα Πέμπτης (11/10) αφίχθη στην Αθήνα ο Έβαλντ Λίνεν, τον οποίο υποδέχθηκαν ο μάνατζερ του, Γιώργος Τσέλιος, ενώ εκ μέρους της ΑΕΚ, ο Ντίνος Παπαποστόλου. Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε έτοιμος να αναλάβει το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του, λέγοντας πως σημαντικό ρόλο θα παίξει και η… τρέλα του κόσμου:

«Εγώ δεν κοιτάζω τις πιθανότητες, αλλά κοιτάζω τις προοπτικές που υπάρχουν. Υπάρχουν κάποιοι νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά έχει και κάποιους έμπειρους. Χρειάζεται δουλειά γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Δεν έχω δει από κοντά τους παίκτες, μπορώ να πω μόνο όσα έχω δει σε βίντεο, αλλά μπορώ να κρίνω έτσι την ποιότητα τους. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως παρότι η ομάδα έχει κάνει ήττες, ήταν στο ένα γκολ. Αυτό οφείλεται σε πολλές παραμέτρους.

Ξέρω ότι ο κόσμος είναι "τρελός" με την ομάδα, αλλά αυτή η τρέλα πρέπει να βγαίνει θετικά. Είναι νέοι παίκτες και χρειάζονται στήριξη. Το σημαντικό είναι να διορθώνουμε τα λάθη που κάνουμε
», δήλωσε ο Έβαλντ Λίνεν στο «Ελ. Βενιζέλος», ο οποίος στη συνέχεια συνάντησε τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Προπονητή βρήκε… Επενδυτές;

Το θέμα του προπονητή είχε αίσιο τέλος για την ΑΕΚ. Τώρα, το θέμα που «καίει» τους ανθρώπους της «Ένωσης» είναι το «yes» από το Λονδίνο, των Βιντιάδη και Χάρις, καθώς ο χρόνος κυλά και τα περιθώρια στενεύουν. Το επενδυτικό δίδυμο δεν έχει απαντήσει ακόμη, για το αν προτίθεται να αγοράσει την ΠΑΕ, ωστόσο στην ΑΕΚ υπάρχει η ελπίδα πως το θέμα θα κλείσει -θετικά- μέσα στις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x