Stoiximan Super League

Βοηθός του Ζαρντίμ ο Νικοπολίδης

Καθήκοντα βοηθού προπονητή αναλαμβάνει στον Ολυμπιακό ο Αντώνης Νικοπολίδης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Καθήκοντα βοηθού προπονητή αναλαμβάνει στον Ολυμπιακό ο Αντώνης Νικοπολίδης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Σε κέφια Γκρέκο και «Φέτφα» στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσαν οι "ερυθρόλευκοι" κόντρα στην ομάδα Νέων σήμερα στου Ρέντη.

Στο παρελθόν πολλές φορές ο Νικοπολίδης είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και στο λιμάνι γενικότερα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο.

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να πλαισιώσουν τον Πορτογάλο προπονητή με έναν άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης τους, τον οποίο και βρήκαν στο πρόσωπο του Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο 41 τεχνικός φόρεσε τη φανέλα των Πειραιωτών από το 2004 έως το 2011, ενώ μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση πήρε δίπλωμα προπονητή.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την ένταξη του Αντώνη Νικοπολίδη στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο Αντώνης Νικοπολίδης αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x