Stoiximan Super League

Χαμός για Ζιοβάνι

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κατάστημα Kappa στον Πειραιά, όπου έδωσε το «παρών» ο Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα. Μικροί και μεγάλοι θέλησαν να πάρουν ένα αυτόγραφο ή να φωτογραφηθούν με τον Βραζιλιάνο «μάγο» που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν αρκετοί από τους θαυμαστές του παλαίμαχου επιθετικού έπεσαν πάνω του για να μπορέσουν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κατάστημα Kappa στον Πειραιά, όπου έδωσε το «παρών» ο Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα.

Μικροί και μεγάλοι θέλησαν να πάρουν ένα αυτόγραφο ή να φωτογραφηθούν με τον Βραζιλιάνο «μάγο» που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν αρκετοί από τους θαυμαστές του παλαίμαχου επιθετικού έπεσαν πάνω του για να μπορέσουν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Ζιοβάνι θα είναι στη συγκεκριμένη εκδήλωση μέχρι τις 15:00 και αργότερα θα πάει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.

Εκεί θα βραβευτεί από τη διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για την προσφορά του και θα ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία μαζί του, αφού θα αναλάβει πόστο σκάουτερ αλλά και -γενικότερα- εκπροσώπου του συλλόγου στη Βραζιλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x