Stoiximan Super League

Τα έχει 400 ο «Αναστό»

Τα 400 παιχνίδια ως προπονητής έφτασε στον αγώνα ΟΦΗ- Βέροια ο Νίκος Αναστόπουλος. Γι’ αυτό η διοίκηση του κρητικού συλλόγου πριν την έναρξη της αναμέτρησης βράβευσε με μία αναμνηστική πλακέτα τον Έλληνα τεχνικό την οποία παρέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, συνοδευόμενος από δύο μικρά παιδιά που φορούσαν φανέλες του ΟΦΗ.

Τα 400 παιχνίδια ως προπονητής έφτασε στον αγώνα ΟΦΗ- Βέροια ο Νίκος Αναστόπουλος.

Γι’ αυτό η διοίκηση του κρητικού συλλόγου πριν την έναρξη της αναμέτρησης βράβευσε με μία αναμνηστική πλακέτα τον Έλληνα τεχνικό την οποία παρέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, συνοδευόμενος από δύο μικρά παιδιά που φορούσαν φανέλες του ΟΦΗ.

Ο «Αναστό» ξεκίνησε την καριέρα του στους πάγκους την σεζόν 1995-1996 στον πάγκο του Πανελευσινιακού. Στην πορεία πέρασε από πολλές ομάδες.

Ωστόσο, από το Σεπτέμβριο του 2010 βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ τον οποίο βοήθησε να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα το καλοκαίρι του 2011.

Μάλιστα, το γεγονός πως η νίκη κόντρα στη Βέροια με 2-0 ήρθε την ημέρα που έφτασε τα 400 παιχνίδια κάνει ακόμη πιο χαρούμενο τον Αναστόπουλο.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x