Stoiximan Super League

«Δεν πάει άλλο…»

Στα άκρα είναι αποφασισμένοι να φτάσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για να βρει το δίκιο της μετά τις διαιτητικές αποφάσεις του Αρετόπουλου στη χθεσινή ήττα από τον Πλατανιά. Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του, δίχως να παραγνωρίζουν τις αγωνιστικές αδυναμίες των «πράσινων», θεωρούν πως ο ανταγωνισμός είναι αθέμιτος και διεξάγεται υπό άνισες συνθήκες. Ποια τα μέτρα που παίρνουν. Αλλαγές εν όψει Κυπέλλου ετοιμάζει ο Ρότσα.

Στα άκρα είναι αποφασισμένοι να φτάσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για να βρει το δίκιο της μετά τις διαιτητικές αποφάσεις του Αρετόπουλου στη χθεσινή ήττα από τον Πλατανιά. Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του, δίχως να παραγνωρίζουν τις αγωνιστικές αδυναμίες των «πράσινων», θεωρούν πως ο ανταγωνισμός είναι αθέμιτος και διεξάγεται υπό άνισες συνθήκες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εδώ και καιρό είχε προαναγγείλει μία σειρά από μέτρα που θα λάβει για να προστατέψει την ομάδα του. Ένα πρώτο βήμα είναι η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Ο κ. Αλαφούζος τονίζει πως δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη και θα διεκδικήσει τη δικαίωση μέσω των… τακτικών δικαστηρίων. Στόχος του είναι να προσβάλει τη «νομιμότητα» κάποιων οργάνων και των αποφάσεών τους, όπως και ορισμένων προσώπων που-όπως υποστηρίζει-δεν πρέπει, βάσει πρότερου βίου, να «σφυρίζουν» ή να αποφασίζουν για τις τύχες του ποδοσφαίρου.

Ήδη από χθες ένας φίλαθλος της ομάδας κατέθεσε μήνυση στον Αρετόπουλο για προσβολή της φιλάθλου ιδιότητας, αλλά ο νόμος σε αυτή την περίπτωση δεν προβλέπει διαδικασία αυτοφώρου για τον διαιτητή. Από πλευράς ΠΑΕ Παναθηναϊκός σημειώνουν ότι από το Σεπτέμβριο είχαν ζητήσει την εξαίρεση του Αρετόπουλου από τα παιχνίδια της ομάδας, καθώς ο συγκεκριμένος ρέφερι ήταν τέταρτος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» το Φλεβάρη του 2011 και δεν είχε γράψει στοπ φύλλο αγώνος τις επιθέσεις που είχαν δεχτεί παίκτες της ομάδας.

Στροφή στο Κύπελλο και… αλλαγές

Από σήμερα στον Παναθηναϊκό η προσοχή στρέφεται στο πρώτο ματς των «32» του Κυπέλλου, απέναντι στην Προοδευτική την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (18:30), με τη ρεβάνς να έχει οριστεί για τις 19 Δεκεμβρίου. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο ο Χαμπίμπ Σο. Αμφίβολος είναι ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ εκτός πλάνων οι τραυματίες Πίντο και Μπουμσόνγκ. Επανέρχεται ο Βιτόλο που ήταν τιμωρημένος στο ματς με τον Πλατανιά, ενώ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής αρκετοί νεαροί παίκτες.

Σε ό,τι αφορά στο ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα, θα λείψει ο Ζέκα μετά τη χθεσινή αποβολή του. Στο όριο των τριών καρτών είναι οι Σπυρόπουλος, Τοτσέ και Πετρόπουλος, μετά τις κίτρινες που δέχτηκαν χθες οι δύο τελευταίοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x