Stoiximan Super League

Άνεμος αισιοδοξίας

Χαμόγελα και πάλι στην ΑΕΚ μετά τη χθεσινή σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Η μοναξιά στον πάτο της βαθμολογίας έπαψε να είναι θλιβερό προνόμιο αποκλειστικά για την «Ένωση» που ανάσανε, αλλά γνωρίζει καλά πως δεν πρέπει να εφησυχάσει λεπτό και οφείλει να απομακρυνθεί εγκαίρως από την επικίνδυνη ζώνη. Κρίσιμο το ματς με Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Σκληρή στάση από Λίνεν και ΠΑΕ απέναντι στον Κατίδη. Κίνδυνος λόγω Σάχα.

Χαμόγελα και πάλι στην ΑΕΚ μετά τη χθεσινή σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η μοναξιά στον πάτο της βαθμολογίας έπαψε να είναι θλιβερό προνόμιο αποκλειστικά για την «Ένωση» που ανάσανε, αλλά γνωρίζει καλά πως δεν πρέπει να εφησυχάσει λεπτό και οφείλει να απομακρυνθεί εγκαίρως από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, ωστόσο έβγαλε χαρακτήρα στο γήπεδο.

Αντέδρασε στην ψυχρολουσία της ισοφάρισης στο γρήγορο γκολ του Ταξιάρχη Φούντα και δικαιώθηκε στο τέλος με το γκολ του Ανδρέα Σταματή, ο οποίος στα 64 λεπτά που έχει χρησιμοποιηθεί συνολικά σε τρεις αγώνες της Σούπερ Λίγκας έχει πετύχει ήδη δύο γκολ.

Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς τις σημαντικές απουσίες των Κορδέρο και Κατίδη, αλλά και τις δύο αναγκαστικές αλλαγές που έγιναν στο τέλος.

Κρίσιμο ματς στην Κομοτηνή

Κάθε ματς για την ΑΕΚ είναι «τελικός». Η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Από το παιχνίδι αυτό θα απουσιάσει ο Βαλεντίνος Βλάχος λόγω καρτών, ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο που εξέτισε την τιμωρία του. Οι τραυματισμοί που αποκόμισαν χθες Κοτσαρίδης και Αρκούδας δεν κρίνονται ανησυχητικοί κι αναμένεται αμφότεροι να είναι διαθέσιμοι.

Στο μεταξύ, στο χθεσινό ματς συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του (Πανθρακικό εκτός, Ατρόμητο εντός, Αστέρα εκτός και Skoda Ξάνθη εντός). Στο όριο των τριών καρτών είναι οι Κατίδης, Γκερέιρο, Κουτρουμπής και σε αυτό των έξι ο Βλάχος.

Αποφασίζουν για Κατίδη

Εξηγήσεις στον Έβαλντ Λίνεν και τη διοίκηση θα κληθεί να δώσει ο Γιώργος Κατίδης για τη συμπεριφορά του. Ο Γερμανός προπονητής είναι έντονα δυσαρεστημένος από τη στάση του νεαρού μεσοεπιθετικού και το επεισόδιο που είχε με τον γυμναστή Γιώργο Πήδουλα είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Θέλει να διατηρήσει την πειθαρχία στα αποδυτήρια της ομάδας και γι’ αυτό το περιστατικό δεν θα περάσει έτσι. Μένει να φανεί ποια τιμωρία θα επιβληθεί στον παίκτη κι αν θα υπολογίζεται για τα αμέσως προσεχή παιχνίδια.

Δίκες και ραντεβού

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση των προσφυγών των Σάχα και Αργυρίου κατά της ΑΕΚ. Μάλιστα η περίπτωση του Αργεντινού τερματοφύλακα εγκυμονεί κινδύνους, καθώς πρόκειται για τελεσίδικη υπόθεση και η «Ένωση» κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών. Πάντως από την ΠΑΕ λεγόταν πως υπάρχει συμφωνία να πάρουν οι παίκτες από 10.000 ευρώ και να αναβληθεί η εκδίκαση για τουλάχιστον ένα μήνα.

Στο μεταξύ, σήμερα θα συνεχιστούν οι επαφές με πιστωτές της ΠΑΕ από τους συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη. Όσο για τη συνάντηση στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά που έχει καλέσει ο εφοπλιστής Γιάννης Δαλακούρας, θα γίνει κανονικά αλλά είναι αμφίβολο αν το «παρών» θα δώσουν οι Δημήτρης Μελισσανίδης ή η οικογένεια Βιντιάδη (είναι πιθανό να έχουν απλώς κάποιον εκπρόσωπο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x