Stoiximan Super League

Χαράζουν το πλάνο τους

Αναβολή για την επόμενη εβδομάδα πήραν οι συζητήσεις που είχαν προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα με τις δύσκολες περιπτώσεις πιστωτών της ΑΕΚ (Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Καφέ και Χιμένεθ). Ο λόγος είναι ότι ο Δημήτρης Βιντιάδης βρισκόταν στο Λονδίνο και σήμερα αναμένεται να έρθει σε επαφή με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ώστε να προετοιμάσουν την πολιτική τους. Αισιοδοξία για θετική ολοκλήρωση του deal επικρατεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Αναβολή για την επόμενη εβδομάδα πήραν οι συζητήσεις που είχαν προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα με τις δύσκολες περιπτώσεις πιστωτών της ΑΕΚ (Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Καφέ και Χιμένεθ).

Ο λόγος είναι ότι ο Δημήτρης Βιντιάδης βρισκόταν στο Λονδίνο και σήμερα αναμένεται να έρθει σε επαφή με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ώστε να προετοιμάσουν την πολιτική τους.

Ο υποψήφιος επενδυτής – μαζί με τον Βασίλη Βιντιάδη – φέρονται να ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας για να συναντηθούν με τον Κιθ Χάρις και τους συνεργάτες του και να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της εισόδους τους στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Οι δύο άνδρες περιμένουν να δουν τις απαντήσεις που θα λάβουν από τους υπόλοιπους που οφείλουν χρήματα, ώστε να γνωρίζουν το ποσό που μπορούν να θέσουν υπό διαπραγμάτευση.

Εν τω μεταξύ, οι επαφές με τους τωρινούς ποδοσφαιριστές, όπως όλα δείχνουν, θα γίνουν μετά το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος για να μην διαταραχθεί κι άλλο το κλίμα που επικρατεί στην Ένωση εν όψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν.

Ο Δημητρέλος και ο Βιντιάδης αναμένεται να συναντηθούν από κοντά (πιθανότατα την Παρασκευή) για να ετοιμάσουν το φινάλε της επιχείρησης «κούρεμα». Αυτή τη στιγμή υπάρχει αισιοδοξία για θετική ολοκλήρωση του deal, ενώ δεν δείχνει να αποτελεί πρόβλημα για τους υποψήφιους επενδυτές που θα χρειαστούν 20 εκατ. ευρώ για τη φετινή και την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x