Stoiximan Super League

Λίνεν: «Να με εμπιστευτεί ο κόσμος…»

Την εμπιστοσύνη του κόσμου για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση Κατίδη, αλλά και άλλων πειθαρχικών ζητημάτων που έχουν προκύψει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, ζητεί ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός προπονητής καθιστά σαφές πως λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και μπορεί να γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν λόγο της θέσης του τι συμβαίνει.

Την εμπιστοσύνη του κόσμου για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση Κατίδη, αλλά και άλλων πειθαρχικών ζητημάτων που έχουν προκύψει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, ζητεί ο Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός προπονητής καθιστά σαφές πως λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και μπορεί να γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν λόγο της θέσης του τι συμβαίνει.

«Στο θέμα Κατίδη, ενημερώθηκα για σχόλια, κριτικές, αναλύσεις και γενικότερα την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, διαπιστώνοντας την αγωνία του κόσμου ή αν θέλετε την επιθυμία να μην "καεί" ο παίκτης. Ο κόσμος πρέπει να με εμπιστευθεί. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι δεν γνωρίζει τα πάντα και σίγουρα δεν γνωρίζει όλα όσα γίνονται στις προπονήσεις και στην ομάδα. Όλη αυτή η ιστορία δεν αφορά μόνο τον Κατίδη αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές», ανέφερε στη «Live Sport» και πρόσθεσε:

«Προσπαθώ για το καλύτερο στην ΑΕΚ. Αν αποφασίσω για κάτι, δεν το κάνω χωρίς λόγο. Οι αποφάσεις μου δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ταλέντο και τις ικανότητες ενός ποδοσφαιριστή. Είναι αποφάσεις για την τήρηση των κανόνων και την εδραίωση της πειθαρχίας. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουν οι ποδοσφαιριστές να λειτουργούν εκατό τοις εκατό επαγγελματικά. Όπως γίνεται στο εξωτερικό. Να υπακούν σε κανόνες και να υπάρχει πειθαρχία».

Όσο για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και τη συνέχεια, ανέφερε: «Νικήσαμε τον ΠΑΣ Γιάννινα γιατί είχαμε το σωστό πνεύμα. Τώρα πρέπει να κλείσουμε τα στόματα μας και να συγκεντρωθούμε αποκλειστικά στο επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x