Stoiximan Super League

«Παρέλαση» στο γραφείο του Λίνεν

Τα νεύρα είναι τεντωμένα στην ΑΕΚ. Και τα επεισόδια πιο συχνά από ποτέ. Γι’ αυτό κι ο Έβαλντ Λίνεν (αναγνωρίζοντας πιθανότατα και τη δική του ευθύνη σ’ αυτά) μίλησε με τρεις παίκτες στο γραφείο του.

Όσες φορές αναφέρθηκε στο άσχημο περιστατικό με τον Φουρτάδο, ο Έβαλντ Λίνεν στάθηκε στην ανάγκη -αφενός να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, αφετέρου να μειωθεί η συσσωρευμένη ένταση που υπάρχει στα Σπάτα.

Είναι γεγονός ωστόσο ότι κι ο ίδιος συνέβαλε στο να δημιουργηθούν δυο ακόμα επεισόδια στις τελευταίες προπονήσεις:

Ένα στη χθεσινή με τον Κατίδη (όταν τον κατηγόρησε για αδιαφορία πέντε λεπτά μετά την έναρξη του διπλού και τον έδιωξε) κι άλλο ένα σήμερα με τον Γιάγκο (όταν του έκανε ιδιαίτερα έντονες παρατηρήσεις για μια λάθος πάσα).

Έτσι, πριν και μετά τη σημερινή προπόνηση είχε τετ-α-τετ με όλους τους προαναφερθέντες, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και να προετοιμαστεί απερίσπαστη η ομάδα για τον «τελικό» με την Ξάνθη.

Πριν την έναρξη του προγράμματος λοιπόν και μετά την απρόσμενη άφιξη του Φουρτάδο (ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να ξαναπαίξει στην ΑΕΚ) ο προπονητής συναντήθηκε μαζί του. Και μετά τη συζήτηση που είχαν, ο Αφρικανός βγήκε τελικά για προπόνηση -πρώτα στο γυμναστήριο και συμμετέχοντας έπειτα για λίγο και στο διπλό.

Το ίδιο έγινε, όμως, και με τον Γιώργο Κατίδη. Ο νεαρός χαφ (που είχε ήδη εκφράσει διάθεση να μη δώσει συνέχεια στο χθεσινό επεισόδιο παρόλο που ο Λίνεν φέρεται να υπερέβαλε) είχε κι εκείνος τετ-α-τετ με τον προπονητή. Κι αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, βγήκε κανονικά κι εκείνος στο γήπεδο.

Τα όσα διαδραματίστηκαν εκεί, δε (κατά τη διάρκεια του διπλού) έγιναν λόγος για να περάσει έπειτα απ’ το γραφείο του Γερμανού και ο Γιάγκο. Παρόλο λοιπόν που και στην περίπτωση του Πορτογάλου, ο προπονητής εκνευρίστηκε περισσότερο του αναμενομένου, η συζήτηση που είχε μαζί του αποδείχθηκε αρκετή ώστε κι αυτό το θέμα να θεωρηθεί λήξαν.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x