Stoiximan Super League

(Κατ)ήδη λήξαν

Σε επιβεβαιώσεις ότι το μεταξύ τους επεισόδιο στην προπόνηση της Τρίτης θεωρείται ήδη λήξαν προχώρησαν οι Έβαλντ Λίνεν και ο Γιώργος Κατίδης.

Το καλό της ΑΕΚ -ή μάλλον η ομαλή προετοιμασία της ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με την Ξάνθη- μπήκε τελικά πάνω από τη «διαμάχη» του Έβαλντ Λίνεν με τον Γιώργο Κατίδη.

Μετά το τετ-α-τετ που είχαν λοιπόν πριν την προπόνηση της Τετάρτης, τόσο ο Γερμανός τεχνικός, όσο και ο νεαρός χαφ επιβεβαίωσαν πως το επεισόδιο θεωρείται οριστικά παρελθόν.

«Με τον Κατίδη δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μιλήσαμε το πρωί για περίπου πέντε λεπτά και το συμβάν θεωρείται λήξαν. Κοιτάμε μόνο το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με την Ξάνθη, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Αυτό είναι που μας απασχολεί και τίποτα άλλο. Θέλουμε τη νίκη και εκεί θέλω να επικεντρώσουμε όλη την προσοχή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λίνεν στο «aek365».

Ο ίδιος ο Κατίδης, από την πλευρά του, υπήρξε επίσης «πυροσβεστικός», αναφέροντας στο «enwsi.gr»: «Το αφήνω πίσω μου. Τελείωσε ό,τι και αν έγινε. Ήταν μια κακή στιγμή, έτσι το βλέπω, αυτά είπαμε και με τον μάνατζερ μου. Για μένα υπάρχει τώρα μόνο το ματς με την Ξάνθη και το πώς θα προετοιμαστούμε καλύτερα, όπως και το πώς θα βοηθήσω και εγώ την ΑΕΚ. Δεν έχουμε περιθώρια να μην κερδίσουμε και να ασχολούμαστε με αυτά. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους μας και εμείς πρέπει να φροντίζουμε μόνο για το καλό της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x