Stoiximan Super League

«Πόρτα» στον ΟΦΗ για Κατσικοκέρη

Στον Έβαλντ Λίνεν δεν κάνει ούτε για τις προπονήσεις, αλλά ο Νίκος Κατσικοκέρης έχει ακόμα πέραση στη Σούπερ Λίγκα. Μετά την Κέρκυρα, λοιπόν, η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση και του ΟΦΗ να τον παραχωρήσει.

Μια ακόμα αρνητική απάντηση για την παραχώρηση του Νίκου Κατσικοκέρη έδωσε η ΑΕΚ.

Παρόλο που ο Έλληνας επιθετικός δεν υπολογίζεται ούτε για τα διπλά από τον Έβαλντ Λίνεν, υπάρχουν ομάδες της Σούπερ Λίγκας που (λαμβάνοντας υπόψη και 7 γκολ που πέτυχε πέρυσι στην πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία) ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Το γεγονός ωστόσο ότι -φέτος τουλάχιστον- οι συγκεκριμένες είναι ανταγωνίστριες της ΑΕΚ τον κρατούν μέχρι νεωτέρας στα Σπάτα.

Μετά την Κέρκυρα λοιπόν, η «Ένωση» απάντησε αρνητικά σε αίτημα και του ΟΦΗ να του παραχωρήσει δανεικό τον Κατσικοκέρη. Αυτή τη φορά άμεσα -και χωρίς να χρειαστούν… πανταχόθεν υπενθυμίσεις στον Ανδρέα Δημητρέλο ότι θα ήταν πρωτοποριακό να ενισχύσει μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με την ΑΕΚ.

Έτσι, ο παίκτης θα παραμείνει στην «Ένωση» και θα συνεχίσει την προσπάθεια ν’ αλλάξει γνώμη στον Λίνεν -χωρίς ν’ αποκλείεται πάντως η παραχώρησή του σε περίπτωση που έρθει πρόταση από ομάδα που δεν μάχεται για την παραμονή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x