Stoiximan Super League

Ανάκογλου: «Τιμή μου η ΑΕΚ»

Ενθουσιασμένος που ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΑΕΚ παρουσιάζεται ο Δημήτρης Ανάκογλου. «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία και "βαριά" φανέλα», τόνισε μεταξύ άλλων ο νεαρός παίκτης.

Χαρούμενος για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ δήλωσε ο Δημήτρης Ανάκογλου, μιλώντας στη SportDay.

O 21χρονος μέσος τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να δικαιώσει εκείνους που εισηγήθηκαν την μεταγραφή του στην Ένωση.

«Η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και είναι τιμή μου που πλέον ανήκω στην ΑΕΚ. Μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία και "βαριά" φανέλα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ, που έδειξαν πραγματικά πόσο με ήθελαν, και τον μάνατζέρ μου για την προσπάθεια να ολοκληρωθεί η μεταγραφή», τόνισε ο Ανάκογλου.

Ο νεαρός βρέθηκε ένα βήμα πριν ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό, όμως υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών με τον «Δικέφαλο» επειδή διαπίστωσε ότι οι «πράσινοι» δεν ήταν διατεθειμένοι να τηρήσουν την μεταξύ τους αρχική συμφωνία, αλλά και να δώσουν κάποια χρήματα στον Πανσερραϊκό.

Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του με το «τριφύλλι» και τη νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ ο Ανάκογλου κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου βρισκόταν άνθρωπος της Ενωσης με τα απαραίτητα έγγραφα και υπέγραψε μέχρι το 2016.

Η SportDay γράφει ότι ο Πανσερραϊκός θα πάρει από τους «κιτρινόμαυρους» ένα ποσό κοντά στις 100.000 (συν 25% ποσοστό μεταπώλησης).

Ο Ανάκογλου θα μεταβεί σήμερα το πρωί στις Σέρρες, όπου θα αποχαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του και θα επιστρέψει αύριο στην Αθήνα. Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται με τον νούμερο 44 στην πλάτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x