Stoiximan Super League

Ιτάνζ: «Με νίκες μέχρι τα πλέι οφ»

Με ανεβασμένη ψυχολογία εμφανίστηκε ο Σαρλ Ιτάνζ μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-0) στην Τούμπα.

Χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ συνέχισε το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα, παρουσιάστηκε ο Σαρλ Ιτάνζ. Μιλώντας μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο τερματοφύλακας του "Δικέφαλου του Βορρά" τόνισε τη σημασία της σημερινής επικράτησης και έδωσε το σύνθημα για συνέχεια στα "τρίποντα" μέχρι τα πλέι οφ.

Αναλυτικά, όσα είπε:


Για τη νίκη στο ντέρμπι: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε σήμερα, για να συνεχίσουμε το σερί μας. Μετά τη νίκη επί του Πλατανιά θέλαμε και σήμερα να φύγουμε νικητές. Στόχος μας είναι να προχωράμε μέχρι τα πλέι οφ με νίκες. Από το ξεκίνημα είχαμε την κατοχή και πιέζαμε τον αντίπαλο. Συγκεντρωθήκαμε μετά την αποβολή και με καθαρό μυαλό πετύχαμε το στόχο μας, αφού είχαμε πιο εύκολο έργο».

Για την συνέχεια: «Είναι καλό για τη νοοτροπία της ομάδας να κερδίζει ιδίως τους μεγάλους συλλόγους. Υπάρχει μία εβδομάδα ξεκούρασης για όσους δεν αγωνίζονται στις εθνικές και συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x