Stoiximan Super League

Συναινεί η ΑΕΚ στο αίτημα του Άρη - Έλληνες διαιτητές στα δύο ερχόμενα μεταξύ τους ματς

Η ΑΕΚ συναίνεσε και αυτή με τη σειρά της στο αίτημα του Άρη να οριστούν Έλληνες διαιτητές στις δύο ερχόμενες αναμετρήσεις με τον Άρη, κάτι που αναμένεται να συμβεί από την ΚΕΔ.

Με Έλληνες διαιτητές (και πιθανόν ξένο στο VAR) θα διεξαχθούν οι δύο ερχόμενες αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Άρη για το πρωτάθλημα.

Όπως έγινε γνωστό, η ΑΕΚ συναίνεσε στο αίτημα που είχαν καταθέσει νωρίτερα οι Θεσσαλονικείς για ορισμό Ελλήνων διαιτητών στην 5η και 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Από τους κιτρινόμαυρους άλλωστε έχει ξεκαθαριστεί εδώ και καιρό πώς δεν έχουν θέμα με την εθνικότητα του διαιτητή και αγωνίζονται με όποιον Έλληνα ή ξένο ορίζεται στα παιχνίδια τους.

Η ΚΕΔ, η οποία αποδέχεται τα αιτήματα των ομάδων όταν αυτές συμφωνούν, αναμένεται να το κάνει πράξη και να ορίσει Έλληνες διαιτητές.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Άρης είχε ενημερώσει ότι έχει κάνει αίτημα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να μην τον σφυρίξουν ξανά ξένοι διαιτητές, προτάσσοντας ως αφορμή την διαιτησία του Σκοπιανού Στάβρεφ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x