Stoiximan Super League

Δυσκολεύει για Αμπέντ

Στην αποστολή της Νιούκαστλ για τα φιλικά στη Νέα Ζηλανδία θα ταξιδέψει ο Μεχντί Αμπέντ. Αποφασίζει για το μέλλον του Αλγερινού ο Άλαν Πάρντιου και στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε αναμονή.

Στην 24άδα που ανακοίνωσε ο Άλαν Πάρντιου για την περιοδεία της Νιούκαστλ στη Νέα Ζηλανδία συμπεριλήφθηκε ο Μεχντί Αμπέντ.

Ο τεχνικός των Άγγλων αναμένεται να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον Αλγερινό μεσοεπιθετικό στα φιλικά απέναντι σε Sidney (22/6) FC και Wellington Phoenix (26/6) και μετά την επιστροφή της ομάδας στο Νησί θα αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του.

Το γεγονός πως ο Αμπέντ θα ταξιδέψει στην Ωκεανία κρατά ακόμη θολό το τοπίο για τον Παναθηναϊκό, που συνεχίζει να περιμένει με αγωνία το αν θα παραμείνει ή αν θα δοθεί δανεικός από την Νιουκάστλ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη και στην περίπτωση που η υπόθεση έχει θετικό φινάλε για τους πράσινους, ο παίκτης δεν θα προλάβει να δηλωθεί στη λίστα του Γιάννη Αναστασίου για τα ματς απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης καθώς η παραμονή του στη Νέα Ζηλανδία θα κρατήσει 10 ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x