Την πληροφορία από την Ισπανία, από την εφημερίδα «Estadio Deportivo» συγκεκριμένα, πως ο Πολ Ακουοκού της Μπέτις αρέσει στον Ολυμπιακό μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Πρόκειται για Ιβοριανό αμυντικό μέσο, ο οποίος είναι 25 ετών, και την περσινή σεζόν στους Ανδαλουσιάνους είχε 18 συμμετοχές (12 στο πρωτάθλημα και 5 στο Europa League). Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, για τον παίκτη έχει ενδιαφέρον και η Βαλένθια.



O Πολ Ακουοκού είναι γεννημένος στις 20 Δεκεμβρίου του 1997 στο Αμπιτζάν και έχει ύψος 1,81μ. Άρχισε την καριέρα του στη φινλανδική Εκενές το 2016, πήγε για δοκιμή στην Ανζέ και το 2017 πήγε δανεικός στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ως το καλοκαίρι του 2018. Ακολούθησε η μετακίνησή του σε μια άλλη ομάδα του Ισραήλ, τη Μακάμπι Ρισόν, ενώ από το 2018 ανήκει στην Μπέτις, αρχικά για δύο σεζόν στην Β' ομάδα και από το 2020 στην πρώτη ομάδα. Με τη φανέλα της ομάδας της Σεβίλλης μετρά συνολικά 42 συμμετοχές και 1 ασίστ.

Πέρσι έκανε τις πρώτες τέσσερις εμφανίσεις του με την Ακτή Ελεφαντοστού, σε δύο φιλικά με Αγγλία και Γαλλία και σε δύο ματς προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αγωνιζόμενος σε όλα τα παιχνίδια ως αλλαγή για λίγα λεπτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x