Κώστας Νικολακόπουλος

Το αστέρι του Ολυμπιακού έκανε πάλι μπαμ, αλλά το VAR το σταμάτησε!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τα νέα κατορθώματα του Αλγκασίμ Μπα στην Αφρική!

• Ο Αλγκασίμ Μπα μπήκε δυναμικά στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής Κ23!

• Ο κυνηγός του Ολυμπιακού ήταν που είχε στείλει τη Γουϊνέα στα τελικά της διοργάνωσης με ένα γκολ επί της Νιγηρίας στην αρχή της άνοιξης. Και ήταν κι αυτός που χθες, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στο Μαρόκο, κόντρα στην τοπική ομάδα, σκόραρε για λογαριασμό της εθνικής του με μία έξυπνη εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου από μακρινή απόσταση και γενικά δύσκολη θέση.

• Εδώ μπορείτε να δείτε το γκολ του 20χρονου άσου της Γουϊνέας, για τον οποίο έγιναν ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια στα αφρικανικά social media για την απόδοση του και στο χθεσινό παιχνίδι. Ο Μπα έκανε πάλι μπαμ!



• Ο Αλγκασίμ, που και στο β΄ μισό του φετινού πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής έδειξε τα δόντια του με 9 γκολ στον Ολυμπιακό Β, ήταν πρωταγωνιστής της Γουϊνέας και δικαίωσε και την επιλογή των ανθρώπων της Εθνικής του, που τον είχαν στείλει να την εκπροσωπήσει στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα.



• Στο χθεσινό παιχνίδι βασικός στην ενδεκάδα της Γουϊνέας ήταν κι ο άλλος νεαρός «ερυθρόλευκος» διεθνής, ο 22χρονος Αγκιμπού Καμαρά, που ήταν δραστήριος, αλλά όχι το ίδιο καλός. Και οι δύο έγιναν αλλαγή στο 89ο λεπτό με το σκορ 1-1. Ατυχώς για τον Αγκιμπού και τον Αλγκασίμ, η διαιτησία ήρθε να στιγματίσει το τουρνουά από την πρώτη του κιόλας βραδιά, αφού δόθηκε στη διοργανώτρια ομάδα του Μαρόκου ένα τραβηγμένο από τα μαλλιά πέναλτι στο 97’ και πήρε τη νίκη με 2-1. Το πέναλτι ήρθε με υπόδειξη του VAR. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ σχετικό σχόλιο.



• Σκόρερ του Μαρόκου ήταν ο Αμπντέ, το παιδί θαύμα της Μπαρτσελόνα, που είχε ισοφαρίσει και πάλι με πέναλτι στο 67ο λεπτό. Η απογοήτευση για τη Γουϊνέα ολοκληρώθηκε στο 98’, όταν σκόραρε, αλλά το γκολ της ακυρώθηκε. Ξανά με υπόδειξη του VAR…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x