Stoiximan Super League

Άρης-Ατρόμητος: Θέλουν συνέχεια στις νίκες οι Θεσσαλονικείς, ψάχνει το αποτέλεσμα το «αστέρι»

Ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα ματς που οι δυο ομάδες θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά τους αποτελέσματα.

Αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο! Οι «κίτρινοι» υποδέχονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ομάδα του Σάσα Ίλιτς (20:15, NOVASportsPrime, bwinΣΠΟΡ 94.6, sport-fm.gr) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες προέρχεται από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική, το οποίο τους έδωσε ψυχολογία, για τους διαφορετικούς στόχους που έχουν, και θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο.

Αρχικά, ο Άρης πραγματοποίησε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν δυο συνεχόμενες νίκες, καθώς μετά το «τρίποντο» επί του Πανσερραϊκού, ακολούθησε η επικράτηση με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα με σκόρερ τους Σουλεϊμάνοφ και Σαμόρα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δείχνει να «δένει» όλο και περισσότερο σε κάθε ματς, ενώ η βελτίωση στην ανασταλτική λειτουργία είναι κάτι που θέλει να δει ο Έλληνας τεχνικός και απέναντι στο «αστέρι». Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 6η θέση με 14 βαθμούς και μια νίκη θα ήταν πολύτιμη για να βρεθούν κοντά στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Στα αγωνιστικά, εκτός έμεινε ο Πάβισιτς λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, ενώ, σταθερά θα απουσιάσουν και οι Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, Ρουπ, Σαβέριο, Ζουλς και Δεληζήσης για διάφορους λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Μοντόγια, Φατόρε, Φεράρι, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Μπράμπτς, Βερστράτε, Ντουκουρέ, Πάρδο, Τζούρασεκ, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Λορέν Μορόν, Σαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος την προηγούμενη αγωνιστική γεύτηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τη χαρά της νίκης στο 3-2 επί του Παναιτωλικού, το οποίο συνδυάστηκε και με το ντεμπούτο του Σάσα Ίλιτς στον πάγκο. Οι Περιστεριώτες έβγαλαν αντίδραση και μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ, αλλά κατάφεραν να το γυρίσουν και παρά την ισοφάριση στο τέλος, ο Βέργος έδωσε μια πολύτιμη νίκη, που μπορεί να αλλάξει τελείως τα δεδομένα ενόψει της συνέχειας και της μάχης που γίνεται για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται στη 12η θέση με έξι βαθμούς, ισοβαθμεί με τον Παναιτωλικό, ενώ είναι στο +1 από τους ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο που είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων καίγεται για βαθμό ή βαθμούς κόντρα στον Άρη, σε ένα ματς που πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στο πλάνο της από την αρχή μέχρι το τέλος.

Στην αποστολή βρίσκεται ο Ντιρκς αφού αν και είχε επιστρέψει εδώ και καιρό στο κανονικό πρόγραμμα, ήταν απλώς ανέτοιμος. Από την άλλη, εκτός έμεινε ο Νίκος Βέργος λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό, όπως και ο Γιώργος Τζαβέλλας, που ταλαιπωρείται από σύσπαση στη μέση.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου για το ματς με τον Άρη: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι.

Πιθανές ενδεκάδες:
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα - Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι - Βερστράτε, Νταρίντα - Σουλεϊμάνοφ, Παναγίδης, Κάρλσον - Μορόν.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας - Κεσχρίντρα, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ - Έντερ, Κούντε - Γιουμπιτάνα, Καμαρά, Ρομπάιγ - Αντζιέλσκι.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος
Βοηθοί: Τριανταφύλλου, Μπαλιάκας
4ος: Τσακαλίδης
VAR: Ζαμπαλάς, Χριστάκογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x