Stoiximan Super League

Κερδισμένος ο Άρης με την παραμονή Μαντσίνι

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι παραμένει, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο, στον Άρη, ο οποίος κράτησε έναν από τους καλύτερους παίκτες στο ρόστερ του, παρά τις «σειρήνες» από Εμιράτα και Κοπεγχάγη.

Τέλος στο μεταγραφικό «σίριαλ» του Ντάνιελ Μαντσίνι έβαλε ο Άρης, μετά την καθοριστική επαφή του Θόδωρου Καρυπίδη με τον ποδοσφαιριστή.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και συζήτησαν επί αθηναϊκού εδάφους για το μέλλον του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Ο παίκτης έδειξε ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στο Ντουμπάι, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα θα τριπλασίαζε τις απολαβές του σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει τώρα στους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, ο κ. Καρυπίδης εξήγησε στον Μαντσίνι πόσο σημαντικός είναι αυτή τη στιγμή στο αγωνιστικό πλάνο του Άρη. Μπορεί, δηλαδή, οι «κίτρινοι» να έβγαιναν κερδισμένοι οικονομικά, όμως θα έπαιρνε χρόνο το νέο χτίσιμο της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας.

Κάπως έτσι συμφώνησαν να κάνουν την ίδια κουβέντα σε λίγους μήνες, συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο, και εφόσον ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές να υπάρξει μία μεταγραφή για τον παίκτη σε ομάδα με καλύτερες απολαβές για τον ίδιο (Ντουμπάι) ή καλύτερες προοπτικές (Κοπεγχάγη).

Παράλληλα, θα υπάρξει και μία αύξηση στις απολαβές του Αργεντινού με νέο συμβόλαιο, κάτι που αναμένεται να επισφραγιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα και θα κλείσει έτσι η υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x