Stoiximan Super League

Μαντάρα η διαιτησία του Στάβρεφ στο «Κλ. Βικελίδης» - Εύκολες κάρτες στους «πράσινους», αλλά… πολύ δύσκολα φάουλ!

Για γέλια και για κλάματα η διαιτησία του Αλεξάνταρ Στάβρεφ στο «Κλ. Βικελίδης», με τον Σκοπιανό διαιτητή να δείχνει από το 1ο λεπτό ότι ήταν τουλάχιστον… λίγος για την εν λόγω αναμέτρηση!

Επιεικώς απαράδεκτη στο πρώτο ημίχρονο, στο «Κλ. Βικελίδης», η διαιτησία του Αλεξάνταρ Στάβρεφ, ο οποίος, δυστυχώς, επιβεβαιώνει στο απόλυτο τους φόβους ότι ήταν τουλάχιστον… λίγος για την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό, σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος!

Ο Στάβρεφ, από το πρώτο λεπτό κιόλας, έδειξε τι θα ακολουθήσει, με συνεχόμενα, ακατανόητα και ανάποδα… φαλτσοσφυρίγματα, που δεν επέτρεψαν να γίνει καθόλου παιχνίδι, προκαλώντας τον εκνευρισμό όλων!

Την ίδια στιγμή έδινε πολύ εύκολες κάρτες στους «πράσινους», αλλά… πολύ δύσκολα φάουλ!

Μόλις στο 8', μαρκάρισμα του Νταρίντα στον Μπακασέτα ήταν καραμπινάτη κίτρινη, με τον ρέφερι να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι! Το μαρκάρισμα, επίσης, του Σαβέιρο στον Βαγιαννίδη, στο 21', είναι εξόφθαλμη κίτρινη, αλλά ο Στάβρεφ δεν καταλόγισε καν φάουλ, ενώ το ίδιο συνέβη και στη φάση λίγο μετά με Φεράρι-Παλάσιος, που ήταν φάουλ και κάρτα και ο Σκοπιανός… έδωσε πλάγιο!

Μια κάρτα στον Γεντβάι δεν ήταν καν φάουλ, με αποτέλεσμα να τρελαθεί ο Κροάτης, ενώ η μοναδική κάρτα του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, του Μορόν, ήρθε μετά από διαμαρτυρία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x