Stoiximan Super League

Ένταση στο ημίχρονο του Άρη-Παναθηναϊκός με Ιωαννίδη, διάλογος με Μάντζιο, Καρυπίδη!

Ιωαννίδης και Μάντζιος είχαν μια λογομαχία μετά το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με τον Γκουγκουλιά να… ορμά στον φορ του Παναθηναϊκού και να υπάρχει μεγάλη ένταση κοντά στη φυσούνα!

Μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες και τα επιτελεία του Άρη και του Παναθηναϊκού κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια (0-0), όταν μπήκε… φωτιά!

Ο Ιωαννίδης είχε μια λογομαχία με τον Μάντζιο, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να λειτουργήσουν πυροσβεστικά. Εκτός από τον team manager του Άρη, Γιώργο Γκουγκουλιά, ο οποίος… όρμησε στον φορ των «πράσινων» και παραλίγο η κατάσταση να ξεφύγει!

Η εν λόγω ένταση έδειξε να ξεκινά από ορισμένες χειρονομίες, που έγιναν από τον πάγκο του Άρη! Τελικά, και μετά από την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Όλα ξεκίνησαν, ουσιαστικά, όταν ο αρχηγός του «τριφυλλιού» πήγε στον ρέφερι Aλεξάνταρ Στάβρεφ να διαμαρτυρηθεί για τα σφυρίγματα του πρώτου μέρους, μαζί με τον Αράο και τον Γεντβάι. Ακολούθησε ο διάλογος με τον Άκη Μάντζιο και στη συνέχεια δέχθηκε λεκτική επίθεση από τον Γκουγκουλιά, τον οποίο απώθησε. Όταν ο Κουέστα προσπάθησε να στραφεί εναντίον του Ιωαννίδη και ενώ εκείνος συζητούσε ήρεμα με τον Θόδωρο Καρυπίδη, μπήκαν οι ψυχραιμότεροι στη μέση και η ένταση εκτονώθηκε.

Άρη-Παναθηναϊκός: Ένταση στο ημίχρονο με Ιωαννίδη, Μάντζιο και Δεληζήση!

Άρη-Παναθηναϊκός: Ένταση στο ημίχρονο με Ιωαννίδη, Μάντζιο και Δεληζήση!

Άρη-Παναθηναϊκός: Ένταση στο ημίχρονο με Ιωαννίδη, Μάντζιο και Δεληζήση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x