Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσε με Σαν Λορέντσο ο Παλάσιος και έρχεται δανεικός για 1.5 χρόνο

Ο Χουλιάν Παλάσιος αποκτάται με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο ενάμιση χρόνο από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς του από τη Σαν Λορέντσο.

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να γίνει άμεσα ο Χουλιάν Παλάσιος, όπως είχατε ενημερωθεί εδώ και μερικές μέρες από το sport-fm.gr.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Σαν Λορέντσο, και έρχεται άμεσα στην Ελλάδα ώστε να περάσει ιατρικά και να ενταχθεί στους Αρκάδες, ως δανεικός για 1,5 χρόνο, με οψιόν αγοράς μάλιστα στο deal.



Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σαν Λορέντσο, διακρίνεται για την ποιότητά του και την κοφτή του ντρίμπλα, όπως και για το γεγονός ότι μπορεί να «τρυπήσει» την αντίπαλη άμυνα με το κάθετο ποδόσφαιρο που του αρέσει να παίζει. Το 2022 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπάνφιλντ (30 ματς, 1 γκολ), ενώ πέρυσι έπαιξε στην Γκοΐας (49 ματς, 3 γκολ, 3 ασίστ). Με τη Σαν Λορέντσο, έχει γράψει 40 αγώνες με 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ ο δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, πέρα από το «10».

Με αυτή την κίνηση οι Αρκάδες θα ολοκληρώσουν κατά πάσα πιθανότητα τις κινήσεις τους στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δημιουργώντας ήδη έναν πολύ ισχυρό κορμό και για τη νέα σεζόν, ο οποίος θα χρειαστεί το καλοκαίρι λίγες πινελιές για να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x