Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Προχωράει τη σούπερ κίνηση με τον Χουλιάν Παλάσιος

Ο Αστέρας Τρίπολης κλείνει και φέρνει εντός των επομένων ημερών τον Χουλιάν Παλάσιος από τη Σαν Λορέντσο, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την ποιότητά του στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Έτοιμος να προχωρήσει σε άλλη μια εξαιρετική μεταγραφή κατά τη χειμερινή περίοδο είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Μετά τους Εβγκένι Γιαμπλόνσκι και Λευτέρη Λύρατζη, με τους οποίους ανέβασε την ποιότητά του μεσοαμυντικά, οι Αρκάδες προσθέτουν έναν ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου στο «10» και αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο βάθος στο δημιουργικό κομμάτι. Διότι εντός των επομένων ημερών αναμένεται να φέρουν στην Τρίπολη τον Χουλιάν Παλάσιος.

Το όνομα του 25χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού προέκυψε προ ημερών και ο Αστέρας Τρίπολης δεδομένα πάλευε για την απόκτησή του. Παρά το γεγονός ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου, οι «κιτρινομπλέ» όλα δείχνουν πως θα αποσπάσουν τόσο τη θετική απάντηση του ίδιου όσο και κυρίως της Σαν Λορέντσο. Και φαίνεται ότι θα τον κάνουν σύντομα δικό τους, κάνοντας δικό τους έναν ποδοσφαιριστή που έχει και μεταπωλητική αξία.



Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σαν Λορέντσο, διακρίνεται για την ποιότητά του και την κοφτή του ντρίμπλα, όπως και για το γεγονός ότι μπορεί να «τρυπήσει» την αντίπαλη άμυνα με το κάθετο ποδόσφαιρο που του αρέσει να παίζει. Το 2022 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπάνφιλντ (30 ματς, 1 γκολ), ενώ πέρυσι έπαιξε στην Γκοΐας (49 ματς, 3 γκολ, 3 ασίστ). Με τη Σαν Λορέντσο, έχει γράψει 40 αγώνες με 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ ο δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, πέρα από το «10».

Με αυτή την κίνηση οι Αρκάδες θα ολοκληρώσουν κατά πάσα πιθανότητα τις κινήσεις τους στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δημιουργώντας ήδη έναν πολύ ισχυρό κορμό και για τη νέα σεζόν, ο οποίος θα χρειαστεί το καλοκαίρι λίγες πινελιές για να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x