Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός χθες πλήρωσε την δυστοκία του - Πλέον χρειάζεται μια εκτός έδρας νίκη»

Ο Νίκος Αθανασίου μετέφερε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και ανέλυσε την χθεσινή παρουσία της ομάδας.

Στον λόγο που κατά τη γνώμη του έπαιξε σημαντικό ρόλο για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεν στάθηκε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σε συζήτηση που είχε με τους Βάιο Τσούτσικα και Τάσο Νικολογιάννη.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού, αφού ανέφερε ένα σημαντικό στατιστικό, το ότι expected goals ήταν 2.06, υπογράμμισε ότι το χθεσινό αποτέλεσμα δεν καθορίστηκε από τα δύο λάθη στην άμυνα αλλά από την επιθετική δυστοκία που είχε, επισημαίνοντας ότι αυτό δεν ήταν ένα στοιχείο που του κόστισε μόνο χθες αλλά έχει συμβεί και σε άλλα ματς μέσα στη σεζόν.

«Ο Παναθηναϊκός δεν το έχασε το ματς από την άμυνά του αλλά από τη δυστοκία του. Υπάρχει βέβαια μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, με παραγωγή φάσεων που συνεχίζει. Ωστόσο ήταν αναποτελεσματικός στο τελικό σουρ και ήταν κάτι που δεν το πλήρωσε χθες για πρώτη φορά. Και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό πρόβλημα όταν παίζεις με μια ποιοτική ομάδα και κυνηγάς στο σκορ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος για την πορεία από δω και πέρα στον όμιλο υπογράμμισε ότι πρέπει να πάρει μια νίκη στα εκτός έδρας με Βιγιαρεάλ και Ρεν για να μπορεί να ελπίζει για την πρόκριση.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x