Stoiximan Super League

Ατρόμητος-Λαμία: Θέλει να κλειδώσει την εξάδα η ομάδα του Βόκολου

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λαμία, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το διπλό που θα τους στείλει στα playoffs.

Την ευκαιρία να κλειδώσει την ιστορική, πρώτη της συμμετοχή στα playoffs της Stoiximan Super League έχει η Λαμία, που φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στις 17:00 (Novasports Prime & bwinΣΠΟΡ FM 94,6) και με νίκη εξασφαλίζει την 6η θέση.

Φυσικά η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου βολεύεται και με γκέλα του Αστέρα Τρίπολης ενάντια στην Κηφισιά, ωστόσο είναι σαφές πως στη Φθιώτιδα θέλουν να ξεμπερδεύουν, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είναι σε κακό φεγγάρι και ουσιαστικά αδιάφοροι βαθμολογικά.

Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς προέρχεται από επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη, έχοντας στο διάστημα αυτό δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Σερί που είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσουν οι Περιστεριώτες στη 10η θέση της βαθμολογίας και να βρίσκονται πλέον στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Επιστρέφουν Καμαρά, Γιουμπιτάνα και Έρλινγκμαρκ για τος γηπεδούχους. Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Ασεβέδο, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι απόντες από την αποστολή, μεταξύ αυτών και ο Φριτζόνσον, έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.

Δεν ανακοίνωσε αποστολή η Λαμία, αλλά λογικά ο Καρλίτος θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση με την ομάδα, ενώ επιστρέφει και ο Τσιλούλης, αλλά θα είναι διαθέσιμος και ο Στάνκο, όπως και ο Μαρτίνεθ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Αξιοσημείωτες οι μπόλικες ισοπαλίες στην πρόσφατη παράδοση μεταξύ των δύο αντιπάλων, καθώς στα 13 τελευταία μεταξύ τους ματς, τα δέκα ολοκληρώθηκαν δίχως νικητή!

Τελευταία εξ αυτών, το χορταστικό 3-3 του Α' γύρου, στο ΔΑΚ Λαμίας.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό αναμένεται να είναι το τελευταίο ματς του Καρλίτος με τους φιλοξενούμενους, καθώς έχει συμφωνήσει για τη μεταγραφή του στην Αστάνα.



Η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Καμαρά, Ρομπάιγ, Βρακάς, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Γιουμπιτάνα.

Πιθανές συνθέσεις
Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τσαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούντε, Έντερ, Καμαρά – Γιουμπιτάνα, Βέργος, Βαλένσια

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ - Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ - Τζανδάρης, Σλίβκα, Νούνιες - Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Καρλίτος

Διαιτητής: Τσιάρας
Βοηθοί: Στάικος, Ψύλλος
4ος: Πουλικίδης
VAR: Ζαμπαλάς, Τριανταφύλλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x