Stoiximan Super League

Ατρόμητος-Λεβαδειακός: Για την επιστροφή στις νίκες οι γηπεδούχοι, με νέα «αύρα» οι φιλοξενούμενοι

Ατρόμητος και Λεβαδειακός τίθενται αντιμέτωποι σήμερα στις 18:00 στο Περιστέρι (Novasports Prime, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Με την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι συνεχίζεται σήμερα (18:00, Novasports Prime, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) το πρόγραμμα της Stoiximan Super League με τις δύο ομάδες να αναζητούν την νίκη προκειμένου να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στους στόχους τους.

O γηπεδούχος Ατρόμητος προέρχεται από την ήττα 2-1 στον Βόλο που τον ανάγκασε στην 8η ήττα του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν, δεν έχει χάσει το τρένο για τα playoffs αφού μετά από 22 ματς βρίσκεται στην 8η θέση με 25 βαθμούς και στο -6 από τον Άρη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Περιστερίου, θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Ντε Μποκ αλλά και τον τραυματία Κλωναρίδη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου:
Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουντές, Έρλινγκμαρκ, Καμαρά, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη ο Λεβαδειακός δίνει τη δική του μάχη για την παραμονή καθώς βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, έχοντας γευτεί τη χαρά της νίκης μόλις δύο φορές, τη στιγμή που μετρά 7 ισοπαλίες και 13 ήττες. Μάλιστα η ομάδα της Βοιωτίας, έχει αλλάξει σελίδα καθώς το ντεμπούτο του στον πάγκο θα κάνει ο Γιάννης Πετράκης που αντικατέστησε τον Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο Έλληνας τεχνικός, είδε στην τελευταία προπόνηση τον Γιαννιώτα και τον Σκβάρκα να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, με τον Τζημόπουλο να μένει εκτός λόγω τιμωρίας.

Η αποστολή του Λεβαδειακού:
Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Σακό, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Νίκας, Ντεντάκης, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τσάπρας, Νταμπό, Σαχπεκίδης, Γερεμέγεφ, Παζ

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου ο Λεβαδειακός είχε επικρατήσει 2-1 με τα γκολ των Νίκα και Σκβάρκα ενώ για τους Περιστεριώτες το γκολ είχε πετύχει ο Ρομπάιγ.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει και live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Πιθανές ενδεκάδες:
Aτρόμητος ( Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης-Κεσχρίντα, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Φριντζόνσον- Κουέν, Έρλινγκμαργκ, Αγκιμπού Καμαρά- Ρομπάιγ, Οικονομίδης, Κιάρτανσον

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Στογιάνοβιτς- Κωνσταντινίδης, Χάμοντ, Βινίσιους, Βήχος- Νίκας, Συμελίδης- Λούα Λούα, Νταμπό, Τσάμπρας-Παζ

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)
Boηθοί: Μεϊντάνας (Αχαϊας)/ Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας)
4ος διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x