Stoiximan Super League

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα: Από… εκεί που το άφησαν, με τους Γιαννιώτες να συνεχίζουν να «καίγονται»!

Έχοντας ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια με τη συνάντησή τους στα Γιάννενα, Ατρόμητος και ΠΑΣ τίθενται αντιμέτωποι, αυτή τη φορά στο Περιστέρι, για την πρεμιέρα των playouts. Σέντρα στις 19:30.

Στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου τίθενται αντιμέτωποι το απόγευμα του Σαββάτου (16/3, 19:30) οι Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα το… πιάσουν από εκεί που το άφησαν. Κι αυτό διότι είχαν ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με το μεταξύ τους συναπάντημα (1-1) στα Γιάννενα. Σ' ένα παιχνίδι που ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία για τρίποντο-«ανάσα», καθώς όχι μόνο προηγήθηκε στο 37' με τον Ριένστρα, αλλά είδε τον Ατρόμητο των πολλών απουσιών να μένει και με παίκτη λιγότερο στο 74' λόγω απευθείας κόκκινης στον Κιβρακίδη. Παρόλα αυτά, οι Περιστεριώτες που είχαν ισοφαρίσει από το 58' με τον Αντζιέλσκι, κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό από την Ήπειρο.

Εξάλλου, είναι χαρακτηριστικό ότι το 1-1 συνοδεύει τις έξι από τις επτά τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας (όλες στο πρωτάθλημα), με τη μία που… έσπασε να ήταν στις 10 Οκτώβρη του 2022, όταν ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 στο Περιστέρι.

Τα δεδομένα για το βαθμολογικό κίνητρο είναι σαφή. Από τη μία, ο Ατρόμητος (8ος, 28β.) θέλει αφενός να διασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή (+9 από τη ζώνη του υποβιβασμού). Αφετέρου να τερματίσει όσο γίνεται πιο ψηλά, γιατί όχι και στην πρώτη θέση των playouts. Άλλωστε, αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο -3 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Τρίπολης. Το κυριότερο, όμως, να ολοκληρώσει τη σεζόν με όσο το δυνατόν πιο θετικό πρόσημο. Από την άλλη, οι Γιαννιώτες είναι εκείνοι που «καίγονται» όντας ουραγοί (18β.), στο -1 από τον Βόλο, στο -2 από τον Παναιτωλικό και στο -3 από την Κηφισιά. Τέσσερις ομάδες που φτιάχνουν το... υπογκρούπ που, όπως φαίνεται, θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία (πέφτουν δύο).

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, καταρχάς στον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών πέντε ποδοσφαιριστών του. Εκτός αποστολής έμεινε ο Τσιντώτας που υπέστη κάκωση στο τρίτο μετακάρπιο στην προπόνηση της Πέμπτης (14/3), ο Ρομπάιγ που κρίθηκε ανέτοιμος λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του, έχοντας όμως μπει στις τελευταίες προπονήσεις, ο Γιουμπιτάνα που συνεχίζει τη θεραπεία του μετά την επέμβασή του στους κοιλιακούς, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Αθανασίου και Κιβρακίδης.

Σε ό, τι αφορά τους φιλοξενούμενους, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κόντε που υπέστη θλάση Α' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, τον Σόρια λόγω τιμωρίας, αλλά και τον Νάγκι που, με την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα, έσπασε το μικρό δάχτυλο του χεριού του.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι – Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούντε, Έντερ, Καμαρά – Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης – Οσέι-Τούτου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης – Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα – Ντεμίρ, Παμλίδης, Ροσέρο.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος
Α' Βοηθός: Κωνσταντίνος Ψάρρης
Β' Βοηθός: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης
4ος διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας
VAR: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

Σε 19 συναντήσεις των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Ατρόμητο:

8 νίκες Ατρόμητος

9 ισοπαλίες

2 νίκες ΠΑΣ Γιάννινα

Γκολ: 20-12

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x