Stoiximan Super League

Βόλος: «Έκπληξη και απογοήτευση με το έντονο ενδιαφέρον του κ. Βρούτση να παραπέμψει τη ''μαϊμού'' υπόθεση στη ΔΕΑΒ»

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Γιάννη Βρούτση, που παρενέβη στην υπόθεση με τον Ανδρέα Τετέι, καθώς την παρέπεμψε στη ΔΕΑΒ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

Σχετικά με το έντονο ενδιαφέρον του υπουργού Γιάννη Βρούτση να παρέμβει και να παραπέμψει την «μαϊμού» υπόθεση του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς στη ΔΕΑΒ και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, να προκαλέσει και την παρέμβαση του αθλητικού Εισαγγελέα, εκφράζουμε την έκπληξη και την απογοήτευσή μας.

Αλήθεια χάριν ποιας δημοκρατικής ευαισθησίας και λειτουργίας ένας υπουργός παρεμβαίνει για να υποδείξει και να επιβάλλει σε θεσμικά όργανα και δικαστικούς λειτουργούς το πώς θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους; Για ποιους λόγους κρίνει ότι πρέπει να παρέμβει και να επηρεάσει τις αποφάσεις των οργάνων αυτών, παραβλέποντας την εντιμότητα, την αμεροληψία και την ακεραιότητα που πρέπει να χαρακτηρίζουν την άσκηση των αρμοδιοτήτων του;

Κύριε Υπουργέ δυστυχώς απογοητεύσατε… ευχόμαστε τουλάχιστον η δίωξη εναντίον μου να μην είναι το μόνο έργο που θα έχετε να επιδείξετε κατά την αποχώρησή σας από τη θέση αυτή. Τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές για επηρεασμό θεσμών και λειτουργών ανήκουν σε ένα μαύρο, ευτυχώς μακρινό, παρελθόν και όχι σε μια δημοκρατική Πολιτεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x