Stoiximan Super League

«Δεν με έχει πλησιάσει κανείς από τον ΠΑΟΚ»

Πορτογαλικό δημοσίευμα εμφάνιζε τον ΠΑΟΚ να τσεκάρει την περίπτωση του Ζακάρια Λαμπιάντ, ωστόσο ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή δήλωσε άγνοια για το φερόμενο ενδιαφέρον του «Δικεφάλου».

Δεν έδειξε να γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ώστε να αποκτήσει τον Ζακάρια Λαμπιάντ, ο μάνατζερ του παίκτη τονίζοντας ότι κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του από τους Θεσσαλονικείς.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport» ανέφερε πως ο 22χρονος μεσοεπιθετικός επανέρχεται από τραυματισμό κι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Μόλις γύρισα από τη Λισαβόνα και δεν έχω καμία ενημέρωση για όσα μου λέτε. Είναι έκπληξη για εμένα όσα ακούω. Ο Ζακάρια είχε έναν τραυματισμό πριν από λίγες μέρες και δουλεύει για να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στη Νότιο Αφρική εξαιτίας αυτού του προβλήματος.

Δεν γνωρίζω κάτι άλλο, δεν με έχουν ενημερώσει από τη Σπόρτινγκ για αυτό που μου αναφέρατε. Δεν γνωρίζω για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Δεν με έχει ρωτήσει ή πλησιάσει κανένας από την ελληνική ομάδα»
, δήλωσε ο Μαρσέλ Βίρμαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x