Stoiximan Super League

Γεωργιάδης: «Έγιναν φοβερά πράγματα…»

Στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ λίγο πριν τα πλέι οφ στάθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το ματς με τον Πανιώνιο. «Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί», σχολίασε.

Προβληματισμένος από τους πολλούς τραυματισμούς που εμφανίστηκαν στον ΠΑΟΚ λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (0-0). Οι Κωνσταντινίδης, Γκολάσα έχουν τεθεί νοκ άουτ, ενώ υπάρχει αγωνία για τους Παπαδόπουλο, Αθανασιάδη. Ο 43χρονος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική στη συνέχεια, ενώ σχολίασε ότι το πρωτάθλημα χρειάζεται τους «κυανέρυθρους», που παρέμειναν στη Super League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, αν και είχαμε πάρα πολλά προβλήματα. Για 60-65 λεπτά ήμασταν η καλύτερη ομάδα, στο τέλος δεν νομίζω ότι παίχτηκε ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο μας. Είναι μεγάλη ομάδα, όπως και η ΑΕΚ και ο Ηρακλής τους οποίους χρειάζεται το ποδόσφαιρο. Εμείς προσπαθήσαμε να κερδίσουμε ως το τέλος γιατί θα είχαμε όφελος ουσιαστικό από τη νίκη. Μας προβληματίζουν οι τραυματισμοί, θέλουμε να δούμε πως θα πάει η κατάσταση να μαζευτούμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει στα πλέι οφ», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.

-Για την εικόνα του αγώνα στο τέλος: «Δεν παίχτηκε και πολύ ποδόσφαιρο, ο Πανιώνιος χρησιμοποίησε όλα τα μέσα, έμεινε και με 10, έπαιζε μία κατηγορία. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα, βάλαμε και παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία και στο τέλος δεν καταφέραμε να κερδίσουμε»

-Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ενόψει play offs: «Είχαμε μία δύσκολη χρονιά με σκαμπανεβάσματα, δεν μπορώ να πω πολλά, σήμερα απέναντι σε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις δεν κινδυνεύσαμε, εκτός από μία φάση του Γιάννου, που ξεκίνησε από δικό μας λάθος. Συνεχίζουμε να είμαστε καλοί στην άμυνα, και δεν δεχόμαστε γκολ εύκολα ούτε ευκαιρία αλλά πρέπει να δούμε πως θα γίνουμε περισσότερο αποτελεσματικοί στην επίθεση για να βάζουμε γκολ».

-Για τους τραυματισμούς: «Την Παρασκευή έγιναν φοβερά πράγματα, μέσα σε 10 λεπτά 4 παίκτες έφυγαν από την προπόνηση. Εμείς χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, είναι όλοι απαραίτητοι σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Θα κάνουμε το καλύτερο».

-Για τον Νομπόα: «Τρία παιχνίδια θα παίξει σίγουρα, ίσως προλάβει και τέταρτο ο Νομπόα. Εμείς θα τα δώσουμε όλα, ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος και να μας βοηθήσει έτσι όπως ξέρει και κάνει τα τελευταία χρόνια. Δεν του έχουμε ζητήσει τίποτα μέχρι τώρα».

-Για Σαλπιγγίδη και Μαντούρο: «Ο Σαλπιγγίδης περίμενα ότι θα είναι έτοιμος, αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την ομάδα, Υπάρχει ένα θέμα με το χέρι του Μαντούρο, δύσκολα θα είναι 100% έτοιμος με την κίνησή του χεριού του. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x