Stoiximan Super League

«Μου χρωστάει δυο χρόνια η ΑΕΚ»

Τα λεφτά που χρωστάει η ΑΕΚ στον Ρότζερ Γκερέιρο είναι πολλά. Τόσο πολλά που, όπως εξήγησε ο ίδιος, η προσφυγή ήταν μονόδρομος για να τα διεκδικήσει.

Την πρόθεσή του να καταθέσει προσφυγή εναντίον της ΑΕΚ δικαιολόγησε ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Μιλώντας στο MEGA, ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι τα οφειλόμενα από την «Ένωση» φτάνουν στα δυο χρόνια συμβολαίου. Εξήγησε λοιπόν ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να βρεθεί λύση.

«Δεν θέλω να μιλήσω για το ποσό. Μου χρωστάνε σχεδόν δυο χρόνια συμβολαίου. Είναι πολλά λεφτά και τώρα έχω σοβαρά προβλήματα με την οικογένειά μου στην Βραζιλία. Τώρα μίλησα με τον δικηγόρο μου για να βρούμε μια λύση. Το συμβόλαιό μου τελείωσε και προσπαθώ να κάνω μια συμφωνία. Έγιναν 3-4 στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν τηρήθηκαν. Δούλεψα πολύ για την ΑΕΚ», ανέφερε.

Όταν του ζητήθηκε, δε, να μιλήσει για την επόμενη μέρα του συλλόγου, ο Γκερέιρο επιβεβαίωσε πως δέθηκε μαζί του. Αφού τόνισε λοιπόν ότι «είναι δύσκολη εποχή για την ΑΕΚ», κατέληξε:

«Όλα είναι λάθος. Σε οικονομικό επίπεδο, πέρυσι δεν παίξαμε στο UEFA, δεν μπορούμε να αγοράσουμε ακριβούς παίκτες. Πρέπει να δουλευτούν τα νέα παιδιά λόγω κρίσης και σε δυο χρόνια η ΑΕΚ θα ξαναγίνει μεγάλη ομάδα. Τώρα επιστρέφω σε άλλο σύλλογο, αλλά ελπίζω η ΑΕΚ να βρει λύση γιατί έχει μεγάλη ιστορία και οπαδούς που στερούνται τα πάντα για να πάνε στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x