Stoiximan Super League

Πλήρωσε 300.000 η ΑΕΚ!

Το αύριο είναι άγνωστο. Το ποιος θα μπει μπροστά επίσης. Ούτε σε ποια κατηγορία θα παίζει δεν ξέρει ακόμα η ΑΕΚ. Τη μέρα που οριστικοποιήθηκε ωστόσο ότι έπεσε, η ΠΑΕ διέθεσε 300.000 για το άρθρο 44.

Το μόνο που περισσεύει στην ΑΕΚ -ιδιαίτερα από το μεσημέρι της Πέμπτης κι έπειτα, όταν απορρίφθηκε και η έφεση στην ΕΠΟ- είναι η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα.

Αυτά που σε καμία περίπτωση δεν τις περίσσευαν (ωστόσο φρόντισε να τα έχει κρατήσει η διοίκηση) είναι οι 300.000 ευρώ που διατέθηκαν στην Εφορία για το άρθρο 44.

Σύμφωνα με όσα διαρρέει η διοίκηση, αυτό το ποσό προέρχεται από έσοδα που αναμενόταν από τον ΟΠΑΠ για τη διαφήμιση στη φανέλα.

Έπρεπε, δε, κατά την ίδια, να δοθεί στο Δημόσιο (και όχι σε παίκτες και υπαλλήλους που παρέμεναν τόσο καιρό απλήρωτοι) διότι σε διαφορετική περίπτωση θα γινόταν διάρρηξη της συμφωνίας και τα χρέη θα επανέρχονταν στα ύψη των 160 εκατ. ευρώ και άνω.

Κάτι που θα προκαταλάμβανε, εφόσον συνέβαινε, τις εξελίξεις (μιας και θα ήταν δεδομένη η πτώχευση) και ουσιαστικά θα μεταβίβαζε την ευθύνη της απόφασης για την επόμενη μέρα στην παρούσα διοίκηση.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x