Stoiximan Super League

Ρωτάει για Φιλαδέλφεια ο Μελισσανίδης

Έχει ξεκαθαρίσει πως το γήπεδο είναι θεμέλιος λίθος για να ξαναχτιστεί η ΑΕΚ. Παραμένει σαφές ότι θα το «τρέξει» μόνο με σύμπραξη άλλων. Εν τω μεταξύ όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάνει σχετικές επαφές

Οι συμπαίκτες που έχει χαρακτηρίσει απαραίτητους δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα.

Για κάποιους απ’ αυτούς υπάρχει αισιοδοξία (όπως ο Πέτρος Παππάς), για άλλους εξακολουθεί να φαντάζει δύσκολη η συμμετοχή τους σε σχέδιο αναγέννησης της ΑΕΚ (όπως ο Πόλυς Χατζηιωάννου).

Όπως και να ‘χει, όμως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αρχίσει να ψάχνεται για τον «πυλώνα» αυτού του σχεδίου -όπως το ξεκαθάρισε και στη συνάντησή του με τους οπαδούς: Την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ο πρώην ιδιοκτήτης φέρεται να είχε επαφή με τον Γιάννη Βούρο, με εισήγηση του οποίου είχε περάσει σχετική τροπολογία από τη Βουλή.

Μια προσέγγιση που δεν ήταν η πρώτη και η οποία παρουσιάζεται να είναι ενταγμένη σε ένα γενικότερο κύκλο επαφών που έχει ξεκινήσει για να διερευνήσει το έδαφος πάνω στο θέμα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που παραμένει δεδομένο είναι πως ο Μελισσανίδης θεωρεί απαραίτητη τη σύμπραξη των μετόχων ή άλλων ισχυρών οικονομικά παραγόντων της κοινωνίας της ΑΕΚ για να «τρέξει» το έργο. Και από την ανταπόκριση των τελευταίων θα κριθεί το αν και πότε εκείνο θα ξεκινήσει και θα μετατραπεί στον κύριο άξονα αντεπίθεσης του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x