Stoiximan Super League

Η Τρίτη του «τίγρη»

Την Τρίτη στις 12:00 θα ανοίξει ο Δημήτρης Μελισσανίδης τα χαρτιά του για την ΑΕΚ που ονειρεύεται να δημιουργήσει, το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα διαρκείας.

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για πρώτη φορά από τη μέρα που αποφάσισε να επανέλθει στο προσκήνιο και να ηγηθεί της προσπάθειας αναγέννησης της ΑΕΚ θα μιλήσει ανοικτά για το όραμά του. Ο νέος ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» θα συνοδεύεται από όλα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και πιθανότατα από τους άμεσους συνεργάτες του (Γιώργο Ρόκκα, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκο Λυμπερόπουλο, Τραϊανό Δέλλα, Άκη Ζήκο).

Θα αναλύσει τα σχέδιά του για την ΑΕΚ σε αγωνιστικό κι όχι μόνο επίπεδο, αλλά και αυτά για το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ θα υπάρχει και ανακοίνωση για τα νέα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της Διοίκησης του Τμήματος Ποδοσφαίρου της, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου και ώρα 12.00 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας, στο Μικρολίμανο Πειραιά.

Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία έναρξης της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2013-2014
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x