Stoiximan Super League

Ιωνικός: Προς παραμονή ο Τσιγκρίνσκι, κλεισμένοι τέσσερις «νέοι»

Έδωσαν τα χέρια οι Ιωνικός και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον Ουκρανό στόπερ να μην έχει υπογράψει βέβαια ακόμη. Κλεισμένα τέσσερα νέα αποκτήματα από τους «κυανόλευκους».

Ολοένα και πιο κοντά προς την ανανέωση της συνεργασίας τους οδεύουν οι Ιωνικός και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τους Νικαιώτες να έχουν φορτσάρει παράλληλα και στο κομμάτι των νέων αποκτημάτων.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους, με τον πολύπειρο στόπερ να επιθυμεί, αφενός να παραμείνει στην ενεργό δράση, αφετέρου να το πράξει με τη φανέλα του Ιωνικού. Άλλωστε, ο 35χρονος άσος είχε γεμάτη σεζόν με τους «κυανόλευκους» (26 συμμετοχές και ένα γκολ), όντας ο «εγκέφαλος» των μετόπισθεν της ομάδας του Δημήτρη Σπανού. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι η υπόθεση δεν έχει λήξει οριστικά, μιας και δεν έχουν πέσει οι σχετικές υπογραφές.

Τη δεδομένη στιγμή, ο Ιωνικός έχει υπογράψει επέκταση συνεργασίας (διετή) με τους Μύγα και Χουτεσιώτη, καθώς και με τους νεαρούς Χριστοδουλή και Γραμμένο (δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη). Στο χέρι του Ιωνικού είναι και οι περιπτώσεις των Μάντζη, Βαλεριάνου, Ρομαό και Πλατέλλα (οι τρεις πρώτοι θα μείνουν σίγουρα), δεδομένου του +1 που υπάρχει στα συμβόλαιά τους.

Από εκεί και πέρα, εάν και συνεχίζουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από Ευρώπη αλλά και Ελλάδα για τον Αίας Άοσμαν, στον Ιωνικό ισχύει αυτό, για το οποίο είχατε ενημερωθεί από το sport-fm.gr: Αναμένεται, δηλαδή, από το κλαμπ η επιστροφή του Σύρου μεσοεπιθετικού στη χώρα μας στις 10 Ιουνίου, προκειμένου να υπογράψει την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ουσιαστικά, μετά τη μετακίνηση του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ, η τριάδα των Λένις, Τουράμ και Κάνιας είναι εκείνη που δυσκολεύει περισσότερο τους ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ιωνικού. Οι «κυανόλευκοι» έχουν καταθέσεις τις τελικές τους προτάσεις και περιμένουν τις αντίστοιχες απαντήσεις. Πιο μακριά παραμένει η περίπτωση του πρώτου. Ταυτόχρονα, τεράστιες πιθανότητες συγκεντρώνει η παραμονή του Γιάννη Γκοτσούλια -εν αντιθέσει με τον Λευτέρη Ματσούκα. Μάλιστα, ο αρχηγός του Ιωνικού φαίνεται πως την επόμενη σεζόν σχεδιάζεται να αποτελέσει το back up του Γιώργου Μύγα στο δεξί άκρο της άμυνας, μιας και έχει χάσει έδαφος η απόκτηση αναπληρωματικού δεξιού μπακ (προτιμάται να δοθούν τα χρήματα για άλλη θέση). Άλλωστε, ο πολύπειρος άσος βοήθησε σ' αυτό το «πόστο» και κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου.

Ταυτόχρονα, στον Ιωνικό σχεδιάζουν τις κινήσεις τους και στο μέτωπο των νέων αποκτημάτων. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν τέσσερις θέσεις, όπου οι αντίστοιχες περιπτώσεις θα πρέπει να θεωρούνται ουσιαστικά τελειωμένες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για εκείνες του αναπληρωματικού αριστερού μπακ, του αριστερού στόπερ (ο Σάντσες θεωρείται απίθανο να ανανεώσει), ενός χαφ και ενός ακραίου μεσοεπιθετικού. Παίκτες, οι οποίοι με… ένα τηλέφωνο έρχονται να υπογράψουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x