Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ίσως γίνει ροτέισον με ΠΑΣ-Κοντά στην επιστροφή ο Ρότα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου θεωρεί πιθανό ένα φρεσκάρισμα της ενδεκάδας της ΑΕΚ από τον Ματίας Αλμέιδα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αρκετά πιθανό είναι να υπάρχει μια ανανέωση σε πρόσωπα στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να τελειώσει πρώτη την κανονική περίοδο και θα είναι σημαντικό να τα καταφέρει. Ο Λιβάι είναι έτοιμος, αλλά είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Πόνσε και να μπει σαν αλλαγή ο Γκαρσία για να παίξει μετά βασικός με τον Άρη. Ο Κάλενς είναι τιμωρημένος, οπότε θα δούμε στην άμυνα δίπλα στον Βίντα τον Μήτογλου ή τον Χατζισαφί. Πιθανώς να γίνει ένα ροτέισον, ίσως δούμε και τον Λιούμπισιτς βασικό, ο Σιμάνσκι μπορεί να δώσει ανάσες στον Γιόνσον, ενώ ίσως ξαναδούμε Ραντόνια αντί του Σιντιμπέ ως δεξί μπακ», ανέφερε.

«Ο Ρότα είναι κοντά στην επιστροφή, πιθανώς να είναι έτοιμος με Άρη. Είχε παίξει με πρόβλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ επειδή τον χρειάστηκε η ομάδα. Ο Γκατσίνοβιτς, ο Μουκουντί και ο Ζίνι θα επιστρέψουν στα playoffs», πρόσθεσε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x