Stoiximan Super League

Κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση από τον πάγκο του Βόλου ο Τετέι!

Μετά το τέλος του αγώνα της Κηφισιάς με τον Βόλο, ο Ανδρέας Τετέι κατήγγειλε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Κηφισιά με τον Βόλο στην Καισαριανή, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία σε ένα επεισοδιακό ματς με αρκετή ένταση και νεύρα, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ανδρέας Τετέι μίλησε στην κάμερα της CosmoteTV, καταγγέλλοντας πως κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος φορ της ομάδας των Βορείων Προαστίων αποκάλυψε πως κάποιος από τον πάγκο του Βόλου τον αποκάλεσε «μαϊμού», με τον ίδιο να το μεταφέρει στον διαιτητή, ο οποίος και δεν έκανε κάτι.

«Πριν απαντήσω σε αυτό το ερώτημα για το ματς, θα ήθελα να πω για κάτι που άκουσα από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, που δεν μου άρεσε. Προσπαθούμε τόσο καιρό στην κοινωνία να τα αλλάξουμε όλα αυτά τα πράγματα και κάποιος με αποκάλεσε μαϊμού. Ήταν κάτι που είχα πολύ καιρό να ακούσω, γιατί στα προηγούμενα χρόνια το είχα ξανακούσει. Η αλήθεια είναι ότι με πείραξε πάρα πολύ. Γι αυτό πήγα στον διαιτητή κάποια στιγμή, άκουσα πολύ καλά τη λέξη. Με πείραξε πάρα πολύ, με ενόχλησε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά για το εν λόγω περιστατικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x