Stoiximan Super League

Τετέι για τη ρατσιστική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε: «Δεν πάει άλλο, ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα ρατσισμού»!

Ο Ανδρέας Τετέι ξέσπασε μέσω των social media για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από ανθρώπους του Βόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κηφισιάς στην Καισαριανή.

Κηφισιά και Βόλος έμειναν στο μηδέν στην Καισαριανή για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα ματς όπου η ένταση και τα νεύρα... χτύπησαν πολλές φορές κόκκινο.

Πέραν από την ολιγόλεπτη διακοπή που υπήρξε στις αρχές του αγώνα με τον Αχιλλέας Μπέος να σταματά το ματς, διαμαρτυρόμενος για τον αριθμό των ατόμων στα επίσημα του γηπέδου, ζητώντας παράλληλα την παρέμβαση του εισαγγελέα και του αστυνομικού διευθυντή, ο αγώνας στιγματίστηκε και από ένα ακόμη περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Τετέι με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κατήγγειλε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, με κάποιον εξ αυτών να τον αποκαλεί «μαϊμού».

Μάλιστα, ο 22χρονος φορ της Κηφισιάς, ξέσπασε μέσω των social media, ζητώντας να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό τον... τοξικό και ρατσιστικό κύκλο επιθέσεων στον αθλητισμό και την κοινωνία.

«Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα ρατσισμού στον αθλητισμό και στην κοινωνία μας! Δεν πάει άλλο! Ο αθλητισμός οφείλει να είναι ένα πεδίο ευγενούς άμιλλας και όχι εξαπόλυσης ρατσιστικών σχολίων και τακτικών», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμά του σε story που ανέβασε στο Instagram.

Τετέι: «Δεν πάει άλλο, ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα ρατσισμού»




Μάλιστα, και η ΠΑΕ Κηφισιά έστειλε το δικό της ξεκάθαρο μήνυμα κατά του ρατισμού μέσω των social media.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x