Stoiximan Super League

Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα: Ντέρμπι ουραγών και ντεμπούτο Νίλσεν στην Καισαριανή

Οι δύο ομάδες που μοιράζονται την τελευταία θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα, ανοίγουν τη δράση της 14ης αγωνιστικής.

Με ντέρμπι ουραγών ξεκινά σήμερα η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League, καθώς η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 17:30 (Cosmote Sport 1 & bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στην Καισαριανή.

Οι δύο ομάδες καταλαμβάνουν την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από οκτώ βαθμούς, με τους γηπεδούχους να αγνοούν τη χαρά της νίκης από την 1η Σεπτεμβρίου και τους φιλοξενούμενους από την πρεμιέρα, όταν είχαν νικήσει τους νεοφώτιστους στους Ζωσιμάδες!

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα είναι τεράστια σε αμφότερες πλευρές, με τους γηπεδούχους να έχουν στον πάγκο τους για πρώτη φορά τον Ντέιβιντ Νίλσεν, που αντικατέστησε τον αποχωρήσαντα Γιάννη Αναστασίου.

Ο Δανός τεχνικός, που ελπίζει σε θετικό ντεμπούτο, καλείται να διαχειριστεί αρκετές απουσίες στα χαφ, καθώς Σναϊντερλέν, Νίνης και Πέιος είναι εκτός λόγω τραυματισμών.

Από την άλλη, ο Θανάσης Στάικος υπολογίζει κανονικά τους Τζίνο και Τζίμα, με τους Έφορντ και Κύρκο να είναι εκτός μάχης.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Μποτία, Βαφέας, Λούμορ, Παπασάββας, Ιπαλίμπο, Ίλιεφ, Κρισιούμα, Οζέγκοβιτς, Μπιφουμά
ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης, Καραχάλιος, Τζίνο, Ροσέρο, Παμλίδης, Γκάρο, Μπάλαν

Διαιτητής: Γκορτσίλας
Βοηθοί: Στεφανής, Νίκζας
4ος: Πουλικίδης
VAR: Τζήλος, Βεργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x