Stoiximan Super League

«Κρατάω την καλή εικόνα και τη διάθεση που είχαμε»

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το Ξάνθη-Πανιώνιος, σύμφωνα με τον προπονητή των γηπεδούχων, Νίκο Αναστόπουλο και έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του και την προσπάθεια των παικτών του.

Καλή εμφάνιση έκανε ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του παρά την ήττα με 2-0. Επιπλέον, στάθηκε στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων» δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν.

«Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχαμε καλή παρουσία. Το παιχνίδι κρίθηκε στη λεπτομέρεια. Αν στο α' μέρος καταφέρναμε να σκοράρουμε σε κάποιον από τους τρεις αιφνιδιασμούς μας τότε το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν διαφορετικό. Αυτό που κρατάω είναι η διάθεση και η καλή εικόνα» σχολίασε αρχικά ο 56χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ξεχνάμε το παιχνίδι αυτό και πλέον κοιτάζουμε τα δύο επόμενα σημαντικά παιχνίδια. Υπάρχει και η κούραση αλλά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό οφείλουμε να είμαστε ίδιοι από πλευράς διάθεσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x