Stoiximan Super League

Μανωλάς: «Είναι ανταγωνιστική η ΑΕΚ»

Την πίστη του στις δυνατότητες της ΑΕΚ και την πεποίθηση ότι μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος εξέφρασε ο Στέλιος Μανωλάς. Στις πρώτες δηλώσεις ως υπηρεσιακός, τόνισε ότι η ομάδα είναι ανταγωνιστική.

Σύνθημα ανασύνταξης στην ΑΕΚ προσπάθησε να δώσει ο Στέλιος Μανωλάς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως υπηρεσιακός τεχνικός της «Ένωσης», ο 54χρονος προπονητής εξέφρασε την πίστη ότι η ομάδα είναι ανταγωνιστική.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος κι εκτίμησε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, τόνισε ότι νιώθει ταυτισμένος με τον σύλλογο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για το αν είναι πρόβλημα ο λίγος χρόνος του με την ομάδα: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς δουλεύαμε πολύ κοντά με την πρώτη ομάδα, υπήρχε ενιαία φιλοσοφία, οπότε δεν θα μου είναι δύσκολο».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα: «Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα».

Για το χαμένο έδαφος που έχει να καλύψει η ΑΕΚ: «Σίγουρα καλύπτεται το χαμένο έδαφος και αυτό θα επιδιώξουμε. Η ομάδα για δύο χρόνια υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία, όμως κάθε χρόνο προχωρούσε σε αναβάθμιση του ρόστερ της. Θεωρώ ότι ως ομάδα είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Για το κατά πόσο μπορεί να έχουν επηρεαστεί οι ποδοσφαιριστές από τα τελευταία γεγονότα: «Όταν μιλάμε για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο, αυτά τα γεγονότα είναι συνηθισμένα. Είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε σε ένα ευμετάβλητο περιβάλλον όπου γύρω σου μπορεί να αλλάζουν όλα. Γι’ αυτό και το ποδόσφαιρο είναι ένα επάγγελμα που σε χτίζει ως άνθρωπο και επαγγελματία».

Για τη σχέση του με τον σύλλογο: «Δεν ήμουν και πάντα εδώ μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας μου, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου ταυτισμένο με την ΑΕΚ. Μετά την παραίτηση του Τραϊανού, ο κλήρος έπεσε σε μένα. Πρόκειται για μια προσωρινή κατάσταση, αλλά η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει».

Για το ενδεχόμενο να μην είναι απλά προσωρινή η λύση: «Η σκέψη μου είναι μόνο να νικήσουμε το Σάββατο».

Για τον Ηρακλή: «Είναι μια πολύ καλή και πειθαρχημένη ομάδα. «Έχει κάνει καλά παιχνίδια ως τώρα και ένα από τα ιστορικά σωματεία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x