Stoiximan Super League

«Με τη βοήθεια του Θεού και τύχης πήραμε την ισοπαλία»

Ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του κόντρα στον Ατρόμητο, τονίζοντας ότι η ομάδα του είχε και τύχη.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Βέροιας για την προσπάθεια που έκαναν στο ισόπαλο ματς με τον Ατρόμητο, έδωσε ο προπονητής της «βασίλισσας», Ράτκο Ντόστανιτς. Ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του πήρε τον βαθμό με τη βοήθεια του… Θεού και έχοντας τύχη, ενώ τόνισε ότι αν η ομάδα του συνεχίσει να αγωνίζεται με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που μετά τον Ολυμπιακό πιστεύω ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που τα έδωσαν όλα, πάλεψαν μέχρι το τέλος και με τη βοήθεια του Θεού και της τύχης πήραμε την ισοπαλία. Ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την προσπάθεια που κάνουμε. Αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την συμπαράστασή τους μέχρι και το τελευταίο λεπτό», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο 54χρονος προπονητής και ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε σε δύο σημαντικές απώλειες που είχε η ομάδα του.

«Ο Τραπ είχε ένα άσχημο περιστατικό καθώς είναι άρρωστος ο πατέρας του και έπρεπε να ταξιδέψει στην πατρίδα του. Ο Ζεζίνιο έμεινε εκτός για πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά από Δευτέρα θα ενσωματωθεί και πάλι με την υπόλοιπη ομάδα», ενημέρωσε ο Ντόστανιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x