Stoiximan Super League

Μιλοβάνοβιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα για τον Ιμπίσεβιτς»

Στην ΑΕΚ θα φορτσάρουν ώστε να ντύσουν στα κιτρινόμαυρα τον Βένταντ Ιμπίσεβιτς, όπως παραδέχθηκε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην υπόθεση.

Νέες δηλώσεις του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για τον Βένταντ Ιμπίσεβιτς, οι οποίες έχουν και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ παραδέχθηκε χθες ότι στην Ένωση εξετάζουν την περίπτωση του Βόσνιου επιθετικού, ενώ μιλώντας στο sportsport.ba τόνισε ότι θα γίνει το κατά δύναμιν για να αποκτηθεί ο φορ της Στουτγκάρδης.

«Αυτό που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας υπέροχος παίκτης στον οποίο έχω απεριόριστη εκτίμηση. Θα κάνουμε τα πάντα Τις επόμενες μέρες για να τον φέρουμε στην ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά επί του θέματος και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος αυτό που πρέπει να ξέρει είναι ότι ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Ταιριάζουν, έτσι δεν είναι;».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στον ρόλο που μπορεί να έχει ο εκτελεστικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» στις συζητήσεις: «Ο κ. Μπάγεβιτς ξέρει πολύ καλά τον Ιμπίσεβιτς και έχει παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις αυτής της μεταγραφής. Επαναλαμβάνω πως η ΑΕΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, που έχει βλέψεις για τον τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x