Stoiximan Super League

Μίτσελ: «Κρίση ταυτότητας ο Ολυμπιακός, ταπεινό παιδί ο Μαρσέλο»

Ο Μίτσελ έκανε λόγο για κρίση ταυτότητας στον Ολυμπιακό και μίλησε για την πίεση που υπάρχει στους Πειραιώτες, αλλά και για τον Μαρσέλο.

Στο δύσκολο έργο που ανέλαβε με την αποδοχή της πρότασης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Μίτσελ. Σε συνέντευξή του στο «Cadena SER» ο Ισπανός τεχνικός έκανε λόγο για κρίση ταυτότητας των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας έχουν καλή ομάδα, αλλά σε θεωρητικό επίπεδο.

Για την αποστολή που έχει και το γεγονός ότι τα αποτελέσματα των Πειραιωτών δεν συνάδουν με το υλικό τους, είπε: «Στα χαρτιά είναι πολύ καλή η ομάδα, με τη διαφορά ότι ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν. Έχει κρίση ταυτότητας. Κάποιες φορές έχει συμβεί και στη Ρεάλ Μαδρίτης, να έρχονται σπουδαίοι παίκτες από άλλες ομάδες και να μην μπορούν να διαχειριστούν την πίεση. Κι εδώ επίσης υπάρχει πίεση. Για τον Ολυμπιακό υπάρχουν εφτά εφημερίδες, είναι απίστευτο», σχολίασε στην εκπομπή «El Larguero».

Για τις μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές που έζησε στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, είπε: «Εδώ είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις καλά στην Ευρώπη. Εμείς τότε είχαμε επτά παιχνίδια στο γήπεδο μας χωρίς ήττα στο Champions League. Ήταν είδωλο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και για μας τα πράγματα τότε είχαν πάει καλά. Σε εκείνα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είχαμε κάθε φορά 32.000 κόσμο να φωνάζουν δύο ώρες πριν από κάθε παιχνίδι».

Για τον Μαρσέλο, σχολίασε: «Ο κόσμος εδώ δίνει μεγάλη προσοχή σε τέτοιους παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Μαρσέλο, που να ξέρετε όμως ότι είναι πολύ ταπεινό παιδί. Τον βλέπουν σαν αστέρι, όμως ο Μαρσέλο παρότι έχει κερδίσει όλα αυτά που έχει κερδίσει, συμπεριφέρεται με απόλυτη φυσικότητα, ταπεινότητα και σεβασμό για τον τόπο στον οποίο έφτασε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x