Κώστας Νικολακόπουλος

Και στη Ρεάλ έχει συμβεί αυτό που έχει πάθει τώρα ο Ολυμπιακός!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr το πρώτο στίγμα του Μίτσελ για τον Ολυμπιακό.

• Το πρώτο του στίγμα ως προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε ο Μίτσελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης, το Cadena SER.

• Ουσιαστικά αυτό που είπε ο Ισπανός τεχνικός είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό ρόστερ, που πρέπει να γίνει όμως μία καλύτερη ομάδα. «Στα χαρτιά είναι πολύ καλή η ομάδα, με τη διαφορά ότι ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν. Έχει κρίση ταυτότητας. Κάποιες φορές έχει συμβεί και στη Ρεάλ Μαδρίτης, να έρχονται σπουδαίοι παίκτες από άλλες ομάδες και να μην μπορούν να διαχειριστούν την πίεση. Κι εδώ επίσης υπάρχει πίεση. Για τον Ολυμπιακό υπάρχουν εφτά εφημερίδες…Είναι απίστευτο», σχολίασε στην εκπομπή 'El Larguero'

• Κατά τα άλλα, ο Μίτσελ θυμήθηκε τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές του Ολυμπιακού με τον ίδιο στον πάγκο, στις νίκες επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Γιουβέντους και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Εδώ είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις καλά στην Ευρώπη. Εμείς τότε είχαμε εφτά παιχνίδια στο γήπεδο μας χωρίς ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν είδωλο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και για μας τα πράγματα τότε είχαν πάει καλά. Σε εκείνα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είχαμε κάθε φορά 32.000 κόσμο να φωνάζουν δύο ώρες πριν από κάθε παιχνίδι».



• Ο καινούργιος τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε, βέβαια, και για τον Μαρσέλο: «Ο κόσμος εδώ δίνει μεγάλη προσοχή σε τέτοιους παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Μαρσέλο, που να ξέρετε όμως ότι είναι πολύ ταπεινό παιδί. Τον βλέπουν σαν αστέρι, όμως ο Μαρσέλο παρότι έχει κερδίσει όλα αυτά που έχει κερδίσει, συμπεριφέρεται με απόλυτη φυσικότητα, ταπεινότητα και σεβασμό για τον τόπο στον οποίο έφτασε”.

• Όπως δε σχολίασε ο Ισπανός δημοσιογράφος Manu Carreno με τον οποίο μίλησε, «ο Μίτσελ πήγε στον Ολυμπιακό με μεγάλο κίνητρο και προθυμία να συνεχίσει να γράφει ιστορία εκεί», σημειώνοντας και την παρουσία στον Ολυμπιακό άσων πολύ γνώριμων στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπως ασφαλώς ο Μαρσέλο κι ο Χάμες Ροντρίγκες, αλλά κι ο Μακαμπού, που είχε ξεχωρίσει στη Βιγιαρεάλ.

• Κατά τα άλλα, εδώ μπορείτε να δείτε στο πρωτοσέλιδο της μεγάλης εφημερίδας της Μασσαλίας, της Provence, την παρουσία του Ολυμπιακού, λόγω και της συνεργασίας του με τον Ζοζέ Ανιγκό, που επί 14 χρόνια ήταν πρώτο βιολί στην Ολιμπίκ. Σε ελεύθερη μετάφραση η εφημερίδα γράφει, «ο Ολυμπιακός παίρνει προφορά Μαρσέιγ». Να θυμίσω ότι από τη Μαρσέιγ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το καλοκαίρι τον Μακαμπού και τον Ντε Λα Φουέντε. Από δε τον πάγκο της Μαρσέιγ είχε περάσει ο Μίτσελ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x