Stoiximan Super League

Ρομάνο: «Υπέγραψε ο Μανωλάς στη Σάρτζα»

Παίκτης της Σάρτζα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Κώστας Μανωλάς, αφού σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο υπέγραψε ήδη το συμβόλαιό του μέχρι το 2024.

Οριστικά στη Σάρτζα θα αγωνίζεται ο Κώστας Μανωλάς, καθώς ο διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέγραψε ήδη το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τουλάχιστον όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

«Ο Κώστας Μανωλάς στη Σάρτζα, επιβεβαιώνεται η τελική συμφωνία. Έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Οι πληροφορίες μού λένε ότι υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα μία σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει πλήρη συμφωνία με τη Σάρτζα να αφήσει τον Μανωλά να φύγει, αφού θα γλιτώσει τον μισθό του»
, αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε πως ο διεθνής κεντρικός αποχαιρέτησε στη σημερινή προπόνηση τους συμπαίκτες του, γνωστοποιώντας ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στη Σάρτζα.

Το νέο συμβόλαιο του Κώστα Μανωλά θα του αποφέρει ετησίως 2-2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο 31χρονος στόπερ επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, στον οποίο είχε 12 παιχνίδια την περσινή σεζόν και φέτος έπαιξε σε 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x