Stoiximan Super League

Μόνο ο Φιγκερόα έμεινε...

Μαζεύτηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο «Απήλιον», αφού επέστρεψαν οι διεθνείς και πλέον στο τριφύλλι βρίσκονται εν αναμονή της άφιξης του Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Οι υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες ολοκληρώθηκαν και οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους. Αφού λοιπόν το πρώι πήγε κανονικά στο «Απήλιον» ο Σίλντενφελντ, το απόγευμα ήταν η σειρά των Τριανταφυλλόπουλου, Λαγού, Μαρινάκη και Καρέλη να πάνε στο Κορωπί και να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Πλέον το μοναδικό κομμάτι που απέμεινε για να συμπληρωθεί το «παζλ» είναι και η επιστροφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα από την πατρίδα του, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή.

Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Αναστασίου δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο «Λούτσο» για να ξέρει αν θα τον έχει μαζί του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Απόντες της σημερινής προπόνησης ήταν και οι Ταμπάκης, Αποστολόπουλος που έκαναν θεραπεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x