Stoiximan Super League

Μπιφουμά: «Ντροπή η ρατσιστική επίθεση στον Τετέι, είμαστε δίπλα του και τον στηρίζουμε»

Ο Τιεβί Μπιφουμά καταδίκασε τη ρατσιστική επίθεση κατά του συμπαίκτη του, Ανδρέα Τετέι, στο ματς με τον Βόλο.

Οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς έδειξαν τη στήριξή τους στον Ανδρέα Τετέι μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε φορώντας ειδικά μπλουζάκια πριν το ματς με την ΑΕΚ, με τον Τιεβί Μπιφουμά να καταδικάζει μετά την αναμέτρηση όσα συνέβησαν ενάντια στον Βόλο.

Ο εξτρέμ των νεοφώτιστων μίλησε στην Cosmote TV και μεταξύ άλλων σχολίασε πως «δεν κατάλαβα αμέσως τι έγινε γιατί δεν μιλάω ελληνικά, αλλά είναι ντροπή αυτό που έγινε», ενώ τόνισε πως «είμαστε όλοι μαζί στα αποδυτήρια, δίπλα στον Ανδρεα και τον στηρίζουμε».

Αναλυτικα όσα είπε:

«Θα ήθελα να πω κάτι πέρα από το παιχνίδι. Την προηγούμενη αγωνιστική παίξαμε εντός έδρας απέναντι στον Βόλο κι ένας συμπαίκτης μου έγινε αποδέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς. Δεν κατάλαβα αμέσως τι έγινε γιατί δεν μιλάω ελληνικά, αλλά είναι ντροπή αυτό που έγινε.

Κι όταν βλέπω ότι ερχόμαστε σε ένα μεγάλο γήπεδο, όπως αυτό της ΑΕΚ, και λαμβάνουμε σεβασμό από τον κόσμο, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να γίνονται τέτοια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Τετέι είναι σαν μικρός αδερφός μου, τον στηρίζω απόλυτα. Μιλήσαμε μετά από το παιχνίδι με τον Βόλο που κατάλαβα τι έγινε, γιατί στην αρχή δεν είχα αντιληφθεί το περιστατικό.

Έχει την υποστήριξη όλων μας. Είμαστε όλοι μαζί στα αποδυτήρια, δίπλα στον Ανδρεα και τον στηρίζουμε. Είμαστε απλά ποδοσφαιριστές, κάνουμε μια δουλειά. Είναι ντροπή όλο αυτό που έγινε. Γι αυτό φορέσαμε σήμερα κι αυτά τα μπλουζάκια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x