Stoiximan Super League

ΠΑΟ… φορτσάτος!

Μετά το «ξεμπούκωμα» με τον Παναιτωλικό, μετά την επιστροφή με γκολάρα του Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει σερί. Και με δύο... γνωστές απουσίες, θέλει να το πετύχει ξεκινώντας απ’ τον Ατρόμητο.

Απέναντι στον Παναιτωλικό έδειξε (πολλά) σημάδια βελτίωσης. Είδε τον Μπεργκ να επιστρέφει ύστερα από περίπου δύο μήνες. Είδε τον Σουηδό να πετυχαίνει γκολάρα.

Και τώρα στον Παναθηναϊκό θέλουν να δουν… συνέχεια, υποδεχόμενοι την Κυριακή τον Ατρόμητο, με τον κόσμο να αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών», όπως άλλωστε συνηθίζεται σε κάθε εντός έδρας ματς στη Λεωφόρο.

Απρόοπτα δεν υπήρξαν για τον Γιάννη Αναστασίου που δεν θα ‘χει στη διάθεσή του τον τραυματία Σίλντενφελντ -που έκανε ατομικό-, τον Ντίνα που αν και μπήκε χθες στις προπονήσει, εντούτοις κρίθηκε ανέτοιμος να αγωνιστεί και τον Μπαϊράμι.

Ο Μπεργκ είναι φυσικά στην αποστολή και αναμένεται να παίξει, ωστόσο μάλλον δύσκολα να ξεκινήσει απ’ την αρχή, δεδομένου της μεγάλης απουσίας του απ’ τα γήπεδα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Μπούι, Ατζαγκούν, Πράνιτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Πέτριτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x